Cabal EU (Mercury)

Siemka !

Właśnie dziś zacząłem grę ponowną na mercu. Szukam jakiś graczy tych z większym stażem, w Cabalu jak i z mniejszym. Mile widziane nowe osoby, które nie miałt doczynienia z Cabalem. Jeśli jesteś chętny/chętna i masz ochotę na wspólną zabawę, zapraszam serdecznie i czekam.

Nick w grze: CatMeow

Pisać tu lub na whip w grze :)

Miłego dzionka :):D

właśnie ściągam ale jestem zielony, nakręcałem się na niego od dłuższego czasu.

No to elegancko:) Spoczko, mam dość duże doświadczenie, w tej grze, więc będę w stanie Ci pomóc :)

Jak cos piszcie na nick Nakus mam 18x lvl cos wam tam pomoge :)

Cabal 1 a nie lepszy jest 2 przypadkiem coś słyszałem ze takowy istnieje.

A tu zależy od upodobań. Jest wielu, którzy wolą starsze rozwiązania od nowszych. ;).

Moim skromnym zdaniem Cabal II, to tak zwany "crap". Cabal I ma to coś, w sobie co wciąga na długie miesiące. Po za tym cały czas są update'y, teraz niedługo wejdzie Epizod 15 jeśli nie mylę się;) Możemy nawet stworzyć wspólnie jakąś Gildię.

Pisać, w grze. Nick CatMeow

Właśnie ściągnąłem Cabal'a mam nadzieje że się spotkamy, jestem świeży w Cabal'u, ale mam ogromne doświadczenie w innych mmorpg

Siemka !

Właśnie dziś zacząłem grę ponowną na mercu. Szukam jakiś graczy tych z większym stażem, w Cabalu jak i z mniejszym. Mile widziane nowe osoby, które nie miałt doczynienia z Cabalem. Jeśli jesteś chętny/chętna i masz ochotę na wspólną zabawę, zapraszam serdecznie i czekam.

Nick w grze: CatMeow

Pisać tu lub na whip w grze :)

Miłego dzionka :):D