Cabal eu online

Siemanko wszystkim !

Otóż chcę powrócić do gry po długiej przerwie, lecz szukam graczy do wspólnej zabawy z klasykiem, który pochłonął ogrom czasu kiedyś.

Jeśli ktoś jest chętny do wspólnej wędrówki, przez Krainę Navereth proszę o odpowiedzi poniżej albo pw.

Czekam aż zbiorę pewną liczbę osób, a wtedy zaczniemy wspólną zabawę :)

GL&HF :)

Ile waży klient? I czy ciężko będzie te grę ogarnąć? Nigdy w nią nie grałem a słyszałem dużo dobrego. Mógłbym zagrać.

Instalka waży 1,85 GB i raczej łatwo jest cabala ogarnąć.

Generalnie podstawy angielskiego jak w większosci mmo wystarczą. Poza tym początkowe questy ładnie prowadzą za rączkę i pokazują co i jak. Resztę ogarniesz "po drodze" grając dłużej. Obecnie expi się szybko, ale prawdziwa zabawa zaczyna się na 140lvl+ tak około. Gierka mimo tylu lat trzyma się wyśmienicie. Polecam :)

Ja dość dużo o tej grze wiem, więc o to nie musisz martwić się :) Zawsze mogę pomóc :)

Wstępnie będziemy grać na świecie Mercury.

Czekam na więcej osób :)

Gildia jest założona, więc możecie podsyłać nicki z gry :)

Ok, pobieram. Od jutra mogę grać i wtedy podam nick.

To jest taki grindownik w stylu Lineage 2, tak? Bo tak wygląda. W sumie to lubię tak sobie poexpić.

Do około 100lvla tylko questy, potem grind, dungi itd.

A ciężko jest w tej grze coś osiągnać? Trzeba młócić od rana do wieczora żeby mieć dobry ekwipunek i wysoki lvl? Czy może jest taka bardziej casualowa?

Jeśli trafisz dobry drop możesz być bogaty ;D podstawowe eq z tego co pamietam dostaje sie na danych lvlach i na poczatek wystarczy :) Trzeba liczyć na szczescie:) najwikesza frajda jest jak masz ekipe i bujacie sie po dungeonach :)

A to spoko. Na razie ogarniam kim by tu zagrać. Podoba mi się warrior z 2H mieczem albo ten z dwoma mieczami. Obaj wyglądają super.

LvL to akurat najmniejsze zmartwienie, gorzej z eq. Trzeba liczyć na szczęśliwy drop, albo można farmić alz na eventach.

Nick Plastikk
jeszcze szybkie pytanko jak wylaczyc ciagle atakowanie skillami ? bo moja postac atakuje tylko skillami

ctrl+a, w cabalu atakuje się tylko skilami tak btw xD

Ja w sumie mógłbym z wami zagrać, ale na jupiterze ;d

Gramy na Mercury :) I szukamy cąły czas ludzi do wspólnej zabawy :)

Dobra, zrobiłem postać. Nick taki sam jak tu. To jak, może zgadamy się na jakimś ts3, Urcioszek? Bo ja tu chyba sam nic nie ogarnę.

Jak tam z populacją graczy? Pamiętam, że parę lat temu gdy grałem na bodajże marsie, to serwery pękały w szwach.

Jest wielu zapaleńców z tego co widzę :) Popołudniami jest dość dużo osób online :) Poza tym nowy update ostatnio wszedł :) Zapraszam do gry :)

Czekam na więcej osób :)

Siemanko wszystkim !

Otóż chcę powrócić do gry po długiej przerwie, lecz szukam graczy do wspólnej zabawy z klasykiem, który pochłonął ogrom czasu kiedyś.

Jeśli ktoś jest chętny do wspólnej wędrówki, przez Krainę Navereth proszę o odpowiedzi poniżej albo pw.

Czekam aż zbiorę pewną liczbę osób, a wtedy zaczniemy wspólną zabawę :)

GL&HF :)