Cabal gameplay i zalety

mam pytanko..jak wyglada gameplay w obecnym cabalu?

własnie podchodze do cabala i odziwo jak narazie udało mi sie spedzić przy nim 4h.

mam 15 lv i szczerze powiedziawszy znudzony jestem mega

idz do blood ice zabij potworka wroc na pustynie... idz zabij 5 potworkow wroć...wiecej nalatam sie do npc niz powalcze z potworkami

a walka hmm jest mega nudna..... wcisnij 1 i czekaj az padnie..sam wali combo dopóki mam mane( mozna to jakos ustawic aby bazwoy atak byl auto a klawisze 1...9 sam wciskał?)

o i jak wyglada gra na high lvl / end game

jedynym wsumie plusem ktory widze to spora populacja

Moze ktoś napisze coś dobrego o tej grze co mnie bardziej przyciągnie

4h i 15lvl o.O da sie ustawić żeby sam bił w opcjach zaznacz auto atack end game jest dośc fajny dungi wojny nacji itp

a od ktorego lvl to tak mniej wiecej sie zaczyna? narazie wbiłem 21szy...a i od ktreog lvl zmieniaja sie lokazje z tych 3 podstawowych?

Kolejnie lokacje 55 -> 65 -> 75 chyba jakos tak a gra zaczyna się tak około 120 lvla

a całą rozgrywka wygląda tak samo jak pierwsze lvle? ( nie wliczam w to dungeonów)

Nie zdecydowanie sie zmienia po 100lvlu

najlepsze w tej grze to walki najbardziej to wojny nacji mi sie podobaja ;p

a mozesze opisac jak wyglada po 100 lv? bo narazie naprzemienne 3 pierwsze lokacje od ktorych trzeba co chwile chodzic i zabic jednego max 5 potworkow dobijaja mnie ;/. i zauważyłem ze nie ma żadnego bulidu wszystko daje sie pod itemki...;/ A jeszcze jedno pytanko...mozna jakos zmienic kolejnośc ciosów na auto atacku?

Kolejność ciosów zależy od twojego ustawienia skilli na pasku. End game zaczyna się, według mnie od 130, kiedy to zaczynają się najfajniejsze dungeony. PvP możesz już sprawdzić na 53 lvl (coś koło tego), ale nie polecam, gdyż masz za mało skilli i dmg. Na 130lvl zbierasz 3 lub 4 osoby z wyższym lvlem i idziecie na dungeona, na którym trzeba dużo myśleć i ogarniać. Możecie też robić mega trudne dungi w 7-osobowym party, gdzie jest naprawde dużo frajdy. Niestety, żeby wbić ten 130lvl trzeba bardzo dużo się nabiegać i nanudzić, gdyż te questy, o których mowisz beda jeszcze nudniejsze i duzy procent graczy przy nich wysiada.

ja robilem chyba z 4 postacie i nieznudzily mi sie questy ale od 50lvla zaczynaja sie wedlug mnie fajniejsze questy

i 130lvl tak dlugo sie niewbija trzeba tylko chciec to szybko sie wbije i tak nudny exp nie jest jak sie z kims expi

wyrocznia na jakim servie grasz ?

Ale ogólnie nie polecam gry ... grałem 5 lat wiem co mowie

Gra nudna jak flaki z olejem . pograłem tydzień , wbiłem 86 lv FA i 92 FB (FA . A.Master , FB . Completer) i beznadzieja...myslalem ze pogram dluzej. naprawde gra nie warta uwagi.

Wbiłem 55lvl FS było całkiem fajne najlepsze było jak się na 50 lvl dostawało takiego skilla co ci zmieniał broń np. mi tarcze i miecz zmieniło na piorunową tarcze.Ogólnie skille ładne i warto się nabiegać.

jupiter.....jezeli and game naprawde zapowiada sie fajnie ot pomecze się

Aion nie ruszy mi na kompie a w dekaronie swieci pustkami(dlateog przestałem grac, chociaż gra podobna rozwiazanie z expieniem bardziej mi pasuje)

z rególy gram po 8 ranoi tak na godzikę dwie wieczorkiem 18-21 mam czas bo na nocki do roboty

Nick Elizek

Klasa blader

Aha można jakoś jeszcze zmienić coldown skilli ?

totalne lamienie na pvp ale jak narazie jakies wygrane są. więc jakaś zalete narazie znalazłem :)

Aha i ost pytanie czy jak skill "dash" ustawie na 1ke to on bedzie się wliczał do auto-atacku? ( sprawdziłbym ale nie mam czasu dzis juz na gre)

Przeglądam forum i zastanawiam się o co chodzi z Nacjami? jak je wybrać i o której godzinie sa wojny?

Cooldown skilli zmienia sie wraz z ich poziomem, najmniejszy jest na 9 poziomie skilla.

Dash nie wlicza sie do auto attacku.

Nudnymi questami ciśniesz do 100 lvla, bardzo szybko zresztą. Od 35 lvla zaczyna sie pierwszy fajniejszy dung niż te questowe gówna. Następne na 45,55. Bardzo szybko sie na nich expi. Nacje wybierasz na 52 lvlu, są 2 nacje na serwerze. Wojna nacji obdywa sie regularnie co 4h, są różne przedziały lvlowe ale te prawdziwe wojny zaczynają sie od 140+, a minumum 110+ żeby było troche ludzi. Gra naprawde dobra, próbuj dalej.

Gra nie jest taka zła, jednakze te questy są tak cholernie nudne ze nawet ja - zapalony gracz tej gry w przeszłości (grałem chyba z 2 lata?) nie miałem ochoty dobijać tego większego poziomu by pobawić się z ziomkami z gildii w dungeonach czy na TG. Moze juz się wypaliłem, sam niewiem... Chociaz wątpie by te nowe mmo co wychodzą masowo wyglądały jakoś inaczej. Co jak co ale jezeli masz silną wolę przynudzić się troszkę przy tych mizernych questach, to high lvl gameplay ci to wynagrodzi.

mi sie jakos questy nie znudzily a kilka postaci juz robilem

a dekaron nie swieci pustkami pelno polakow tam jest obecnie troche gram w to bo niemoge sobie innej gry znalesc

Ja pograłem w Cabala kilka dni,posprawdzałem wszystkie klasy i ogólnie gra mi sie podobała,grafika nie była zła,muzyka też a skille mi sie bardzo podobały tylko ta monotonia i nudne questy mnie odrzuciły ale nie wiem czy nie spróbowac jeszcze raz pograc i docisnac ten 100+ lvl i zobaczyc jak gra wygłada na wyższym lvlu.

Gra pod 100 lvl`em a ponad to dwa różne światy do 100 qesty po 100 grind grind grind

server jupiter