Cabal Gildia

Witam

Czy istnieje aktywna POLSKA gildia w cabalu ( na serverze Jupiter ). Jeśli tak prosil bym o kontakt ,poniewaz wracam do Cabala a nie chce grac sam :)

Pozdrawiam

Witaj a jak ludzi w Cabalu?

Bo zastanawiam sie czy nie zaczac gry od nowa?

Dołączam się do pytania u góry :] Oplaca sie zaczynać od "0" ? Czy lepiej czekać na Cabala 2?

Wiesz co powiem tak, od 1 - do 100 lvl jest malo ludu, wiekszosc graczy to 150 + wiec nie ma problemu o party na jakiegos dunga, gorzej wlasnie z tymi "low" levelami dlatego szukam jakiejs gildi lub akademi zeby miec z kim pograc :)

hej moge się doczepić do was bo nudzi mi się po pracy i postanowiłem wrócić do cabala tak że jestem chętny :)

To na jaki server wbijamy?

Ja gram na Jupiterze ;p

I jak lvl? A jaki miales juz wczesniej ? Są tam Polacy ?

KaamilPL mam nick odezwij się

Ja chyba bede grac Force Archer jak mówisz?

Gra ściągnięta,właśnie zaczynam robić postać.Można chyba jakiś ts załatwić.

Jeśli chodzi o to czy są polacy na Jupiterze i czy sa polskie gildiie, to jak najbardziej jest ich sporo. Sam już długo gram w cabala i z chęcią pomogę początkującym. Aktualnie gram WI 149.Jeżeli ktos będzie chciał o coś zapytać, to pisać na nick: QuYoki

Ja sobie pykam na Mercury, jeżeli ktoś również gra, to niech się odezwie ;) Xereson

Witam

Czy istnieje aktywna POLSKA gildia w cabalu ( na serverze Jupiter ). Jeśli tak prosil bym o kontakt ,poniewaz wracam do Cabala a nie chce grac sam :)

Pozdrawiam