Cabal i moje pytanie

Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy w Cabala.

Moje pytanie brzmi tak:

jak szybko wbije 140lvl grając 5-6h z używaniem różnych kart (map part, rs, itp.)

Myślałem, że gra się dla przyjemności XD. nie cały tydzień. Używaj też weekedów od 35.

Myślałem, że gra się dla przyjemności XD. nie cały tydzień. Używaj też weekedów od 35.

na bank więcej niż tydzień gdzieś około 2 tygodni może więcej zależy czy użyjesz bb czy będziesz miał premke czy już grałeś i kim bedziesz grał i jaki ekwipunek zdobędziesz no i tez trzeba mieć skill a ten już tak szybko nie opanujesz wiec może i z miesiąc ci to zając zależy od twojego doświadczenia

Mojemu kolo grającemu po 6 godzi dziennie udało się to w 5 dni (BEZ PREMEK) grał FA. Co do skilli to wystarczy stawiać na nockę na TD.

Wiem że się gra dla przyjemności ale moje konto zostało okradzione i chce to jak najszybciej odropic. Zostałem teraz z niczym :( a uwielbiam Cabala .. więc trzeba szybko działac.

A kim grasz? Sporo zależy od postaci do np FA nie pójdzie prędko solo B2F.... A ten do 140 lvl i tak musisz miec dual transa, bo nigdzie nie ustoisz. Jeżeli będziesz grac co dziennie to jakieś 10-15 dni , tak sądzę. Bo myślę, że newbie to nie jesteś i będziesz jeść w międzyczasie

140lvl dobity <3.

140lvl dobity .

ile ci to zajęło??

jeżeli zaczynał od 23 lutego too 10 dni. Ja tam gram 3 miechy i cieszę się ze swojej 150tki ;p

ohoho Despero coś wolno expiłeś ale moze mało grasz dzienie

ohoho Despero coś wolno expiłeś ale moze mało grasz dzienie

imo nie lubię expić wolę dungi :D

Temat raczej nieaktualny, niepotrzebny spam się tu robi, więc zamykam.

Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy w Cabala.

Moje pytanie brzmi tak:

jak szybko wbije 140lvl grając 5-6h z używaniem różnych kart (map part, rs, itp.)