Kolejna cbt dla garsci osob. Est$oft.//
Cabal II
Nie ma ktoś jakiegoś zbędnego klucza do tej cbt. Był bym bardzo wdzięczny mimo zarejestrowania się na 6 maili nie wygrałem klucza także jak by coś ktoś miał to będę bardzo wdzięczny jak coś to priv .
Ja mialem 12 kont i 0 ;D. Tez bym poprosil zaraz po Patryku
Wiadomo o której dokładnie rusza cbt ?
Na mmorpg.com rozdawali klucze, 1200 było ich oczywiście żadnego newsa tym ...
Ja właśnie zgarnąłem z mmorpg.com , jedynie dlatego , że dali info na fb. Niestety inni moi znajomi nie zdążyli , bo wszystko poszło jak ciepłe bułeczki :/
Download jest gdzieś na stronie, bo nie widzę??
Jak zarejestrowałeś kluczyk , to powinieneś dostać maila z linikem , gdzie możesz pobrać. A jeśli nie , to proszę bardzo : advert.estsoft.com/?event=201504271884360
Stworzyłam ok 300 kont mailowych i na żadnego nie przyszło zaproszenie łatewer poczekam aż wyjdzie oficjalnie
No mi koleś przesłał na fb link o tym z mmorpg.com ale zanim zrobiłem tam konto to już się klucze rozeszły.
Szkoda, że tylko w wybrane godziny będzie można testować.
Te 1,2k keyow z mmo.com poszly w niecale 5 minut. Ludzie nabrali zapasu i teraz sprzedaja po 20-30$
pies by to dymał....czekam na ta grę od 5 lat zapisalem 5 konto to bety i ni uja nie ma klucza,,, a jakies casuale dostali po 5-10 i teraz sellaja... gdzie tu kur** sprawiedliwosc?
Nie to żeby coś ale nie dziwcie się jak macie po +50 kont założonych z jednego adresu IP i nie dostajecie ani jednego klucza ... Oni nie są aż tak głupi żeby sobie tego nie sprawdzić a co do kluczy nie było ich wcale aż tak mało na dodatek niektóre strony jeszcze same rozdawały
Próbowałem być uczciwy, założyłem 1 konto i też się nie udało.
Ja założyłem dwa konta. Pierwsze ze starego kompa, drugie miesiąc później z nowego. Dostałem keya na ten drugi mail, może jakość sprzętu tu decydowała??
raczej szczescie. Fakt dali bardzo mało kluczy niestety. Liczylem ze to będzie wysyp. Na Fb bardzo zale sa co do ilosci. Takze czekamy
To niebawem startujemy, jak coś to piszcie swoje wrażenia.
Miszcz nad miszczami GóRó twierdzil, ze bd wysyp ;D
Jesli ma ktos na sprzedaz kluczyj to chetnie odkupie.