Cabal II

Miszcz nad miszczami GóRó twierdzil, ze bd wysyp ;D

nie twierdzil, tylko bazowal na tym, co napisali w ub. tygodniu

"thousands keys" to ich cytat

Ogień, 8-10 fps na sprzęcie gdzie każda gra na ultra, a na laptopie dużo słabszym 12-17 fps:D nie da sie grać:)

Gra wygląda szpetnie. Pogralem 1h bo potem musialem oddac konto i mialem jak Pogromca. Moze niemam mega wypasionego kompa ale z taki Crysis 3 chodzil mi na srednio-wysikich. Mimo ze gra ok 1k osob to i tak masakryczne kolejki. Lagi po byku a zeby ubic moba trzeba sobie troche poczekac bo wszyscy ksuja.

Gra jest dobra, ludzi będzie więcej na pewno z tego powodu że rozdawali mało kluczy :) ja mam normalne 50-60 fps cały czas.

To chyba jesteś wyjątkiem, bo world czat, aż huczy o niskich fps, a ludzie co streamują 10-20 fps.

Jesli gra jest stawiana na CryEngine to mysle, ze wizualizacje skilli mogly by byc lekko lepsze.

Jaja w z fps mają userzy niektórych nowych modeli ati i nvida.

Mam Gtx'a 260. To dosc stary model ;).

Ktoś próbował odpalić na lapkach w okolicach Asus R500V ?

i3-3110M , 2,4 GHz

GeForce GT 635M

4 GB RAM

Na obecna chwile stawialbym na jakies ~50 fpsow. Podobno wiedza o spadkach fpsow i pracuja nad tym.

14 maja rozpocznie sie ostatnia CBT. Klucze wyslali dzis rano wiec radze sprzwadzic maile. beta potrwa do poniedzialku

Dalej bez klucza, eh. Nie mam szczęścia. :)

No nic, muszę czekać na OBT. Miłej zabawy:)

Ich support to jakas kpina. Pierw proszą ludzi aby wysylac im zle klucze wraz ze screenem ze swojego konta w celu dostepu do bety a potem ich olewaja. Gm zamiast pomagac to kasuje wątki. Czuje jakbym cofal sie w czasie do czasu problemu z znikającymi itemami w C1

To amerykanska firma, wiec jak wiadomo fale kluczy sa wysylane w pierwszej kolejnosci do hamburgerorzercow. Resztki ida do EU dlatego mało ludzi u nas je dostalo.

Tutaj juz nie chodzi i same klucze tylko o support. Klucz mam juz od tygodnia ale nie dziala bo niby zostal uzyty.

Bedzie ktoś w to grał bo nie wiem czy warto zacząć ?,może ma ktoś w planach zrobić jakąś gildie ?.

Wiadomo ze lepiej zacząć już z pewną grupa ludzi,z którymi mozna razem pobiegać.

Narazie sie nie rozpedzaj. Pierw potrzebny jest klucz(ten akurat support mi naprawil). Nie oplaca sie robic gildii na 2 dni bo tyle jeszcze potrwa beta po czym bd wipe.

Narazie sie nie rozpedzaj. Pierw potrzebny jest klucz(ten akurat support mi naprawil). Nie oplaca sie robic gildii na 2 dni bo tyle jeszcze potrwa beta po czym bd wipe.

Koledze kosteczkowi raczej chodziło, by przygotować jakąś grupę ludzi, by w przyszłości przekształciło się to w gildię, by oczywiście mieć już członków na OBT.

Jeszcze nie wiadomo kiedy faktycznie będzie obt?

Koledze kosteczkowi raczej chodziło, by przygotować jakąś grupę ludzi, by w przyszłości przekształciło się to w gildię, by oczywiście mieć już członków na OBT.Jeszcze nie wiadomo kiedy faktycznie będzie obt?

Dokładnie tak,ogólnie chciałem zrobić male rozeznanie wśród graczy którzy mają zamiar grać już po CB.

o 21 zaczyna sie ostatnia faza cbt . Wtedy tez beda udzielone informacje na temat obt.