Miszcz nad miszczami GóRó twierdzil, ze bd wysyp ;D
nie twierdzil, tylko bazowal na tym, co napisali w ub. tygodniu
"thousands keys" to ich cytat
Miszcz nad miszczami GóRó twierdzil, ze bd wysyp ;D
nie twierdzil, tylko bazowal na tym, co napisali w ub. tygodniu
"thousands keys" to ich cytat
Ogień, 8-10 fps na sprzęcie gdzie każda gra na ultra, a na laptopie dużo słabszym 12-17 fps:D nie da sie grać
Gra wygląda szpetnie. Pogralem 1h bo potem musialem oddac konto i mialem jak Pogromca. Moze niemam mega wypasionego kompa ale z taki Crysis 3 chodzil mi na srednio-wysikich. Mimo ze gra ok 1k osob to i tak masakryczne kolejki. Lagi po byku a zeby ubic moba trzeba sobie troche poczekac bo wszyscy ksuja.
Gra jest dobra, ludzi będzie więcej na pewno z tego powodu że rozdawali mało kluczy ja mam normalne 50-60 fps cały czas.
To chyba jesteś wyjątkiem, bo world czat, aż huczy o niskich fps, a ludzie co streamują 10-20 fps.
Jesli gra jest stawiana na CryEngine to mysle, ze wizualizacje skilli mogly by byc lekko lepsze.
Jaja w z fps mają userzy niektórych nowych modeli ati i nvida.
Mam Gtx'a 260. To dosc stary model .
Ktoś próbował odpalić na lapkach w okolicach Asus R500V ?
i3-3110M , 2,4 GHz
GeForce GT 635M
4 GB RAM
Na obecna chwile stawialbym na jakies ~50 fpsow. Podobno wiedza o spadkach fpsow i pracuja nad tym.
14 maja rozpocznie sie ostatnia CBT. Klucze wyslali dzis rano wiec radze sprzwadzic maile. beta potrwa do poniedzialku
Dalej bez klucza, eh. Nie mam szczęścia.
No nic, muszę czekać na OBT. Miłej zabawy:)
Ich support to jakas kpina. Pierw proszą ludzi aby wysylac im zle klucze wraz ze screenem ze swojego konta w celu dostepu do bety a potem ich olewaja. Gm zamiast pomagac to kasuje wątki. Czuje jakbym cofal sie w czasie do czasu problemu z znikającymi itemami w C1
To amerykanska firma, wiec jak wiadomo fale kluczy sa wysylane w pierwszej kolejnosci do hamburgerorzercow. Resztki ida do EU dlatego mało ludzi u nas je dostalo.
Tutaj juz nie chodzi i same klucze tylko o support. Klucz mam juz od tygodnia ale nie dziala bo niby zostal uzyty.
Bedzie ktoś w to grał bo nie wiem czy warto zacząć ?,może ma ktoś w planach zrobić jakąś gildie ?.
Wiadomo ze lepiej zacząć już z pewną grupa ludzi,z którymi mozna razem pobiegać.
Narazie sie nie rozpedzaj. Pierw potrzebny jest klucz(ten akurat support mi naprawil). Nie oplaca sie robic gildii na 2 dni bo tyle jeszcze potrwa beta po czym bd wipe.
Narazie sie nie rozpedzaj. Pierw potrzebny jest klucz(ten akurat support mi naprawil). Nie oplaca sie robic gildii na 2 dni bo tyle jeszcze potrwa beta po czym bd wipe.
Koledze kosteczkowi raczej chodziło, by przygotować jakąś grupę ludzi, by w przyszłości przekształciło się to w gildię, by oczywiście mieć już członków na OBT.
Jeszcze nie wiadomo kiedy faktycznie będzie obt?
Koledze kosteczkowi raczej chodziło, by przygotować jakąś grupę ludzi, by w przyszłości przekształciło się to w gildię, by oczywiście mieć już członków na OBT.Jeszcze nie wiadomo kiedy faktycznie będzie obt?
Dokładnie tak,ogólnie chciałem zrobić male rozeznanie wśród graczy którzy mają zamiar grać już po CB.
o 21 zaczyna sie ostatnia faza cbt . Wtedy tez beda udzielone informacje na temat obt.