[Cabal][Mercury][Samurayz]

Witam wszystkich graczy Cabal Online :)

Jesteśmy dość starą POLSKĄ gildią ( 2008 rok założenia ) i zaczynamy właśnie reaktywacje. Zapraszamy WSZYSTKICH chętnych graczy do wspólnej gry. Nie ważne czy jesteś Prockiem czy Capellanem , czy masz mały lub duży level oczekujemy jedynie :

- Aktywność

- Pomocy dla osób w gildi

- Kultury osobistej

- Dojrzałości

Posiadamy własnego tsa. Aktualnie jest nas około 10 aktywnych graczy ( z dnia na dzień dodajemy nowe osoby lecz niestety rzadko się zdarza żeby ktoś grał regularnie ). Oferujemy :

- Pomoc dla graczy nowych/ z mniejszym levelem

- Wypady na dungi

- Bardzo miłą atmosferę

Kontaktować możecie się w grze do osób :

- Yasny

- Yasna

- Kvviatek

- 2Bestia

- GodSensi

Najlepiej pisać do nas w godzinach wieczornych 19-24, zazwyczaj wtedy są wszyscy. Oczywiście może ktoś być rano lub po południu ale to zależy od naszych grafików Pracy lub Szkoły. W razie jakiś informacji możecie Pisać do mnie ;]

Pozdrawiam i Zapraszam :)

Zastanawiam się nad powrotem do Cabuga, pół biedy zaczynać od nowa, ale widoku Lida, Eoda1 i innych low dungów nie zniose. Choć poza tym powinno raczej być gładko, a bez gildii było by za smutno.

Zapraszam , na kopiach eoda i lida niestety nie pomogę ^^ ale już na normalnych nie ma problemu. Zresztą mamy też kilka osób z low levelem wiec w party zawsze raźniej :). Chciałem jeszcze napisać że teraz w godzinach wieczornych kilka channeli jest pełnych lub prawie pełnych ;p, wydaje mi się że gra o wiele więcej osób niż 1-2 lata temu ;].

Zmiana wydawcy widocznie ożywiła grę. Właśnie mi instaluje Cabuga, obiecać że nie zrezygnuje nie mogę, ale jeśli by tak się stało to na pewno posprzątam po sobie i ewentualnie resztki Alz do depo gildi wrzucę =)

Postaramy się żebyś został ^^

Faktycznie serwery bardziej zapełnione niż rok/dwa/trzy lata temu. Grać już gram, jeszcze tylko was znajdę i mogę myśleć o powrocie.

Jaki Nick ?, zaraz przyjmę :)

Skarpeciara

Dołączyć nie dołączę, ale chętnie popykam z wami dunki albo coś. PM to : Miyal

Witam wszystkich graczy Cabal Online :)

Jesteśmy dość starą POLSKĄ gildią ( 2008 rok założenia ) i zaczynamy właśnie reaktywacje. Zapraszamy WSZYSTKICH chętnych graczy do wspólnej gry. Nie ważne czy jesteś Prockiem czy Capellanem , czy masz mały lub duży level oczekujemy jedynie :

- Aktywność

- Pomocy dla osób w gildi

- Kultury osobistej

- Dojrzałości

Posiadamy własnego tsa. Aktualnie jest nas około 10 aktywnych graczy ( z dnia na dzień dodajemy nowe osoby lecz niestety rzadko się zdarza żeby ktoś grał regularnie ). Oferujemy :

- Pomoc dla graczy nowych/ z mniejszym levelem

- Wypady na dungi

- Bardzo miłą atmosferę

Kontaktować możecie się w grze do osób :

- Yasny

- Yasna

- Kvviatek

- 2Bestia

- GodSensi

Najlepiej pisać do nas w godzinach wieczornych 19-24, zazwyczaj wtedy są wszyscy. Oczywiście może ktoś być rano lub po południu ale to zależy od naszych grafików Pracy lub Szkoły. W razie jakiś informacji możecie Pisać do mnie ;]

Pozdrawiam i Zapraszam :)