Cabal NA

Dzis na serwery NA trafil gladiator. Swietna postac, lecz do tego doszedl event. na 110lv dostajemy full osma of DB, AMPy 7%;/. Chetnych zapraszam do gry.

jeśli mi powiesz jak oddalić kamerę bez użycia scroll'a :D (usb spalone) to zaczne grac :D

@down

tyle że ja mam spalone USB w kompie nie w myszce :C

Troju mialem ten sam problem z a4tech'em i gralo sie, ze tak powiem... zle. W ustawieniach niczego nie znalazlem i musialem zakupic nowa myche.

Hmmm, full seta na 110 lvl powiadasz? to jest 3/4 dni gry przeciez a kiedys miec full crafty takie to niebo bylo... Czekam jakie rozwiazanie wejdzie na EU bo jesli sie okaze, ze takie same to sprzedaje full mystici +11 ampy z wizza i cisne grac gladem...

dzisiaj wyszedl a juz ludzie maja 190lvl wtfffffff?

Macie może tam jakąś gildie?

Dzis na serwery NA trafil gladiator. Swietna postac, lecz do tego doszedl event. na 110lv dostajemy full osma of DB, AMPy 7%;/. Chetnych zapraszam do gry.

Masz jakiś link do opisanego eventu z osm lub skąd o tym wiesz?:x

To chyba z Yul w green despair dostajesz :D na 10-29 (celem jest 30 lvl) dostajesz ShadowSteel Seta z xp do skilli :D na wyższych chyba tego osma, ogólnie 9 razy możesz coś wziąć od tej gościówy

To chyba dotyczy tylko gladiatorów a nie wszystkich.

Wszystkie kanaly na czerwono jak za starych dobrych czasow. Strona NA juz dziala wiec mozna sie rejestrowac i pobierac;).

Nick w grze WilliamXN. Gildii Polskiej niemam i narazie nieszukam. Siedze w Anglojęzycznej;).

Zaczełem grę na serwerze NA jak ktoś ma polską gildie pisać w grze nick: VerVes

Kupie cabal alz na serverze US titan, jesli ktos ma na sprzedaz pisac gg 861655 / email maniektol@gmail.com handel mozemy zrobic przez allegro :) place z internetowego konta bankowego.

Potrzebuje ok. 1b, ale kupie paczki po 50-100kk + rowniez

warn_ico.png
Warn za spam. W dodatku to nie targowisko. - Might