Cabal nadal zyje?

witam, tak z nudow zainstalowalem cabala a tu patrze wszystkie pokoje prawie puste... tak 1/3 zapelniona trade, a 20 jest prawie pustych chaneli.

ktoś z was gra i powie jak to wygląda?

Ja gram na pierwszym świecie

Jak chcerz pisz nick TerminusMagPL

Zależy jaki serv. A wygląda to tak, że najwięcej ludzi jest zwykle na jednym albo dwóch ch. Ja gram na Jupiter; najwięcej luda na ch6 i praktycznie tylko tam są sklepiki na BI aczkolwiek ja lubię sobie pograć na bardziej "pustym" ch.

cabal online is still alive

Żyje i ma się dobrze ;p

na serwie znajduje sie srednio moze z 1000 osob...to 1/3 graczy na sunwelu wiec nie powiedzialbym zeby ta gra nadal cos znaczyla... zreszta wysztarczy wejsc na forum i przeczytac co wejdzie w ep 10 i 11 i sie grac odechciewa:)

witam, tak z nudow zainstalowalem cabala a tu patrze wszystkie pokoje prawie puste... tak 1/3 zapelniona trade, a 20 jest prawie pustych chaneli.ktoś z was gra i powie jak to wygląda?

Wiekszosc olala cabala gdy przeszed na typowy p2w ;>

CABAL P2W ?! Nie wiem z której strony... -.-' A co do tematu to najwięcej ludzi siedzie na ch6 na Jupiterze.

CABAL P2W ?! Nie wiem z której strony... -.-' A co do tematu to najwięcej ludzi siedzie na ch6 na Jupiterze.
nastepny komentuje a chyba nie gral wejdz sobie do IS i looknij co tam mozna kupic...w skrocie wszystko od sehow do K-red
nastepny komentuje a chyba nie gral wejdz sobie do IS i looknij co tam mozna kupic...w skrocie wszystko od sehow do K-red

a gry nie zniszczyl P2W tylko czlowiek ktory zarzadzil verifikacje email po 5latach grania wtedy 70% osob zostala zbanowana:))

Kolega wyzej wyjasnil to juz wiesz z ktorej strony

Ta seh za 90k cc na is ... Rzeczywiście p2w

Ta seh za 90k cc na is ... Rzeczywiście p2w

To, ze na low lvlu bez jakiejkolwiek wiedzy o grze mozna bylo zrobic sobie full set siga posehowac go wbic na najwyzszy + to juz nie p2w nie?

Pokaż gre gdzie nie można kupić itemów za hajs z reala

Nie chodzi o to czy mozna czy nie tylko o sam fakt wprowadzenia takiego czegos jak rowniesz sf. Gralo sie tyle lat zeby cos osiagnac a tu takie niespodzianki wprowadzili ale wiadomo jak to teraz w kazdej grze ile wydasz tyle bedziesz mial

.

Ja nie kupuję i gra mi się dobrze.

Dla mnie na dzien dzisiejszy to crap ;]

nie chodzi o itemy za hajs tzn.w kazdej mozna ale takie ktore upiekszaja postac albo jakies premium a w cabalu kupujesz 3 slot do itemka wiec chyba roznica jest i nie wazne czy kosztuje on 90k CC skoro i tak znajda sie osoby na tyle bogate ze to kupia

witam, tak z nudow zainstalowalem cabala a tu patrze wszystkie pokoje prawie puste... tak 1/3 zapelniona trade, a 20 jest prawie pustych chaneli.

ktoś z was gra i powie jak to wygląda?