Cabal od nowa

Server Jupiter w takim razie. :P

ja tam polecam jupitera sporo polaków tam gra

Ok Panowie, dogadajcie się co i jak, jaki server i jutro możemy zacząć. :)

Okej to ja robię postać na Jupiterze :)

ja tak samo,jak ktoś jeszcze chętny do gry od zera - zapraszam

Na ch14 sporo polaków co dzień widać :)

a to ja i zaczne od nowa :)

a mam pytanie. bo z tego co gralem to pierwsze questy sa idz zabij jednego stworka i pogadaj z npc.. od ktorego lvl zaczyna sie gra w party ( bo chcialem znajoma zwerbowac, a wiadomo jak to kobieta to trzeba z nia wszedzie lazic)

pierwszy dungeon jest od 35 lvl i już wtedy opłaca się w party chodzić ;)

Możecie razem robić misje :)

Party mozecie biegac od 1 lvla, ( jak jeden bije, to drugiemu tez zalicza) Dungi od 35 lvla, a prawdziwa gra w pt to od 160 (ft b2f) :D

Wcześniej sie zaczyna gra w pt.Na początek wspólny exping na rs 75lv+

Jak chcecie dołączyć do polskiej aktywnej gildi na jupku to pisac pw do SynergIx.Gildia ma 4lv i ts.Zawsze ktoś na nim siedzi.Znajdziecie tam low lve żeby z kimś polatać, jak i high lve, które doradza wam i służą pomocą.

Cabal...ile wspomnień mam z tą grą , kiedy zaczynałem to było jakieś 4-5 lat temu heh wtedy pamiętam koksiłem się dawnym skilem z battlemoda z FB ( te takie kółko co strzela do góry ) Nawet z gildią urządzaliśmy zabaway typu chowanego po wyznaczonym terenie w Dsie kiedyś ta gra była naprawdę czymś bardzo fajnym dzisiaj 100 lvl idzie nabić spokojnie w 2-3 dni potem tylko grind ale i tak. JEstem ciekaw jak to będzie z cabalem 2

Jest ktoś chętny do grania w Cabala od początku? Mój maksymalny lvl to 37 lub 50, nie pamiętam teraz. Nigdy nie miałem gildii zgranej, na stałe, ale teraz chciałbym taką mieć. Moje gildie zawsze były zakładane w grach po pierwszym lepszym zaproszeniu. Miło by było, jakby był ts czy coś.