Cabal od nowa

Jest ktoś chętny do grania w Cabala od początku? Mój maksymalny lvl to 37 lub 50, nie pamiętam teraz. Nigdy nie miałem gildii zgranej, na stałe, ale teraz chciałbym taką mieć. Moje gildie zawsze były zakładane w grach po pierwszym lepszym zaproszeniu. Miło by było, jakby był ts czy coś.

Poważnie chcesz wracać do Cabalca? Tam to już tylko boty i nolajfy zostały. 1-100lv robi się w max 3 dni. 100-140 w max 3 tygodnie. Reszta to farmienie tych samych dungów, aż do 180lv (chyba taki jest cap).

Max 3 dni? Nie, jeśli ktoś wchodzi na godzinę dziennie ;)

+ można też siedzieć na tsie i robić te dungi. Jest wtedy zabawa :C

Teraz max jest 190 i dalej gra w ciul polaków. 1-100 owszem da się w trzy dni , ale do 190 daleko,więc jest co robić :)

Wszyscy mówia "o w cabala nie gram bo za łatwy" 99,9%z nich nie miało 170 lvla.

Chciałem zacząć cabala z kumplem graliśmy wybiłem 20 lvl i odechciało mi się grać gra już nie ta sama co kiedyś.

"gra już nie ta sama co kiedyś." no musisz być weteranem ;] 20 lvl to kwestia 30 min ,więc nie wiem jak Ty to porównałeś do "kiedyś"..

Gra sie nie wiele zmienila - jedyna zmiana to bm3, zamiast bm2 oraz wieksza ilosc dungow i wiekszy lvl cap. Prostsze dungi robi sie szybciej i tyle.

JunioR kiedys graliśmy razem i co ? Odpuściłeś :S ja nabiłem bm3 i czekam na kolejny ep..

No wiem Jejek, ale tym razem będę grał dłużej, bo nie mam co robić :C

Kocham wypowiedzi ludzi, którzy nawet nie zasmakowali lepiej te gry.

Widze ze większośc wypowiedzi jest w stylu nie znam się to się wypowiem. Do 100 nie jest ciężko to prawda max tydzien ale od 125 już nie ma tak lekko i exp idzie już wolno.

To że wprowadzili pare udogodnień dla nowych graczy to nie znaczy że wszystko już jest dziecinnie proste bo jestem pewien że większośc która wypowiada się i mówi że jest prosto i wgl to napewno nie wbiła więcej niż 100 ale podkreślam nie mówię o wszystkich.

JunioR z tego co się orientuje jest mnóstwo gildi na Marsie i Jupiterze nastawionych na wspolną grę i oczywiscie rozmowy przez Ts. Zapewniam cię że warto wrocic gdyż juz niedlugo moze nawet pod koniec miesiąca wchodzi Ep10 a z nim sporo nowych rzeczy (Dungi,Skille,itemy itd) a po 100lv gra sie bardziej rozkreca wbijanie Hr,TG,Dungi,Dx Dungi,Achiev i wiele innych ciekawych rzeczy.

PS:Mudzin ty ich kochasz za takie wypowiedzi a ja właśnie nienawidze :P

@UP

170 lvl i przestałem grać, gra zrobiła się strasznie łatwa.

@up - tak łatwa, że nawet nie wbiłeś max lvla..

Człowieku ja w to grałem kilka lat temu, więc milcz jeśli nic nie wiesz na ten temat.

Ściągam. Chętnie zagram.

od zera zaczynacie ? na jakim serwie ?

Server może Mars ? Jedyny jaki pamiętam. Za 10 minut się ściągnie więc można coś ustalić :)

ja bym proponował mercurego ;) tylko ile osób chętnych jest do gry ;p

Ok mi pasuje. Nie wiem, jak ktoś chce grać to zapraszamy server Mercury. Za chwile napisze jaki nick/klasa.