Siemanko
Postanowiłem spróbować poszukać graczy Tylko że poszukuje graczy z wysokim attack ability, poszukujemy do gildii ludzi z minimum 20-25k AA(kto gra w cabala wie o co chodzi ^^). Najbardziej potrzebne klasy postaci to : Force gunner, Force archer, Force blader, Gladiator
To mój pierwszy post na mmorpg więc prosze o wyrozumiałość
Po więcej informacji zapraszam do kontaktu w grze nick : Itaam
Zapraszam hardkorowcow xD
Cabal Online EU server Mars
Jak wygląda obecnie stan serwera, z tego co pamiętam, na marsie było najmniej graczy.
jak już grać to na mercury tam jeszzcze jest z kim
Szczerze odradzam. Pograłem parę tygodni temu +/- 30h i same boty na około.
Dokładnie jak Ryumari napisał, znajdziesz maks 50 graczy bo reszta albo afk albo boty nawet na mercury gdzie niby ciągle dużo osób na channelach tyle że ile faktycznie taki ch pomieści?? Max 50-100 graczy, ale najgorsze nie są boty, najgorszy jest właśnie market w cabalu gdzie coś co powinno kosztować krocie kosztuje grosze i to wszystko dzięki botom…, nie licz że weterani co mają 20k+aa itp. grają bez bota lub bez wydawania tysiaka na samej farmie bo to są farmazony zna mnie pełno osób i bardzo ciężko jest zrobić 7k+ chociaż bez wydawania lub no life 10h dziennie przez prawie rok, gra jest martwa mam nadzieje że kiedyś będzie classic a teraz to czekam na sun online global co niedługo będzie bo w lipcu któregoś:)