Cabal Online Fun Private Server:)

Heya moje misie-pysie:) Mam do was takie pytanie, poniewaz poszukuje serwera z " bajerami " takimi jakim byl kiedys Cabal Sonic. Czyli totalny fun, darmowe kostiumy, niedrogie itemki itp:) Jezeli ktos owy zna taki zacny serwer to poprosze o linka:-) Z Mordorem Evilcia.

cholera.. sam bym na takim zagrał :/.. dołączam się do tej jakże diabelskiej prośby.

Sory za odkop ale dla potomnych polecam X gaming Cabal. Nick:DWill Pomogę

Interesujące, może się skuszę na Priva ;)

Wlasnie priv by odpowiadal ktory bylby z resetami ale z tym wiazalby sie niezly rate, costiumki do kupienia by alz, wiz staffy ( drei frame or lycanus oh yeah ) no i changery twarzyczek ponadto fryzurki.

Chciałem pograć na tym x gaming cabal ale jak go włączam to się coś z x trap'em robi i nic..

Jakieś pomysły ? ;<

No i jak się idealnie złożyło, właśnie szukałem privka do Cabala. :) Lookne te X gaming.

szymqq na stronie serva masz napisane jak rozwiązać problem.

Evill na servie jest wszystko prócz runek. Masz kostiumy etc.

Piszcie swoje nicki jeżeli gracie.

Ja mam nick DWill i w razie czego pomogę zacząć grę, i podsunę parę sugestii

Szukam szukam i nie mogę nic znaleźć..Znalazłem jedynie jak rozwiązać błąd jak się launcher nie łączy..

Chyba sobie odpuszczę ..

Przyglądam się i może też się skuszę ;D

co do xtrap http://forum.x-gaming.ws/showthread.php?15757-How-to-solve-X-Trap-errors

Cześć mój nick w grze to Aspect :P

Złota łopata dla Ciebie, archeologu!

prosze bardzo : 200 ludzi gra , fun play 9999 rebornów max i szybki exp.

http://cabal.egarena.com/

siemka gram w ten serwer ale nie wiem jak zdobyć kase powie mi ktoś ?

Ja już zacząłem grać na X-Gaming, także cu@game :)

@ishtar próbuję Cię dodać ale nie znajduje mi ciebie

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Jesli szukacie server 4fun only tak jak w temacie to polecam Simp cabal(nie wiem czy jeszcze istnieje)

Heya moje misie-pysie:) Mam do was takie pytanie, poniewaz poszukuje serwera z " bajerami " takimi jakim byl kiedys Cabal Sonic. Czyli totalny fun, darmowe kostiumy, niedrogie itemki itp:) Jezeli ktos owy zna taki zacny serwer to poprosze o linka:-) Z Mordorem Evilcia.