Ja zalozylem Gladiatora nick VincentPalerure jakby ktos mogl to odezwijcie sie odemnie bo gram pierwszy raz i nie ogarniam za bardzo
Cabal Online - Nowa ekipa
A ja moge dorobic FS (dla mnie to i tak jedna z ciekawszych klas byla xd) - z tym ze bede od nowa zaczynal bo nie pamietam passow do poprzedniego konta
Ja niestety nie mam czasu w tym tygodniu nawet pograć, bo mam remont w mieszkaniu
W nastepnym tygodniu, albo na weekend będę w grze nową klasą jakąś (tamtą zepsułem, ale wbic ten lvl to chwilka
)
Jako żeby nie grać tą samą klasą pytanie: jakiej klasy potrzebujecie w tym momencie
@up
Stronę wcześniej wspomnieli czego mają mało.
zachęcam nowych graczy do zakładania postaci takich jak WA, FS czy Gladiator.
Nie doczytałem
Gdybym miał możliwość to bym dziś pograł jesli wbije 70lvl to się zgłosze do gildii, prawdopodobnie w niedziele
Nie doczytałem
Gdybym miał możliwość to bym dziś pograł jesli wbije 70lvl to się zgłosze do gildii, prawdopodobnie w niedziele
@post sie dwa razy wysłał.
@edit: już pewne, jutro wieczorem zakładam postać i zaczynam ostry exp
@edit: założyłem glada, mam nadzieje że się nie zawiodę
Szukam gracza m0nster, napisz do mnie jakbys to przeczytal... Popelnilem pewien missclick, dość ważna sprawa...
Edition.
Druga sprawa, to że duża część graczy przestała grać i nie jest aktywna od długiego czasu, zastanawiam się czy nie lepiej zrobić jakiejś fuzji z istniejącą już, lepiej prosperującą gildią
W tej sprawie rozejrze się bo serv i poszukam czegos fajnego, w razie czego napiszę tutaj na forum jej nazwę oraz kogoś kto będzie mógł was przyjąć, chociaż ostrzegam bo większość gildii oczekuje graczy minimum 120lvl+
A są jakieś aktywne gildie na Mercury'm?
Ps. Trzeba rozwijać gildie, ludzie sie znajdą na pewno.
Ps. Jednak nie udało się wbić dziś 70lvl Jest 68, ale szybko idzie, ale na dziś koniec
Jest kilka, ale większość rekrutuje 120+ albo nawet 160+
Jest kilka, ale większość rekrutuje 120+ albo nawet 160+
150lvl to kwestia tygodnia, więc wcale nie mają takich dużych wymagań...
Patrząc na aktualny stan klas zachęcam nowych graczy do zakładania postaci takich jak WA, FS czy Gladiator. Zwiększyłoby to balans klasowy w gildii
Ja bym proponował przemyśleć kierowanie się balansem klasowym gildii, gdyż najgorszym wyborem jest wybranie profesji, którą granie nie sprawia nam przyjemności. Sam zawsze grywałem FA. Próbowałem GA, WA, FSa i te klasy mi nie spasowały stylem. WA wydaje mi się taki wolny i ociężały... Sam chętnie spróbuję grę FB, bo nigdy nim nie grałem i jestem bardzo zainteresowany tą klasą.
Sam w przyszłości mam zamiar dołączyć do gildii, ale to dopiero później, jak wbiję nieco lvla.
Oczywiście, nie mam zamiaru nikogo zmuszać. Chciałem tylko napisać o faktycznym stanie, o tym jak się sprawy mają w gildii, aczkolwiek kwestia wyboru klasy należy wyłącznie do osoby posiadającej konto
Jako iż kończy nam się miejsce w gildii, graczy ponizej 50 lvla i offline 7+ dni bez podanej przyczyny będę wyrzucałJeżeli któryś z nich ponownie będzie chciał grać, wystarczy, że napisze to znajdę miejsce
To są mniej więcej aktualne progi, aby dostać się do gildii?
Jak tam gildia? od którego przyjmujecie?
Ps. tak dla informacji, 30 weszła aktualizacja, ale mam problemy z xigncode... wyłącza grę i nie mam możliwości grać :/
Jak tam gildia? od którego przyjmujecie? Ps. tak dla informacji, 30 weszła aktualizacja, ale mam problemy z xigncode... wyłącza grę i nie mam możliwości grać :/
Windows 10?
No aktualizowalem zobaczyć co to jesr, chyba trzeba do 7 wrócić
Tu masz linka jak poradzić sobie z tym problemem, przynajmniej nie będzie wywalać co chwile, tylko jak już to co kilka godzin.
Tu masz linka jak poradzić sobie z tym problemem, przynajmniej nie będzie wywalać co chwile, tylko jak już to co kilka godzin. http://forum.cabaleu.estgames.com/forum/all-about-cabal/technical-issues-aa/60673-fix-xigncode-0xe019100b-windows-10
Robiłem tak jest napisane i dalej nic... trzeba Win7 zainstalować znowu i bez problemu
Witam
Jaki macie Online w gildii wieczorami ?
Dlaczego wszyscy chcą grać na EU, a nie na US? :/ Tak to bym chętnie zagrał, może da się jeszcze dołączyć?