Cabal Online - Nowa ekipa

a i pytanko jak tu kuzwa zrobic nowa zakladke na czat?

Z chęcią pogram z wami ;) Do kogo pisac w grze aby dodac sie do gildii ?

Czy jest jakiś ts?

Z chęcią pogram z wami Do kogo pisac w grze aby dodac sie do gildii ?Czy jest jakiś ts?

Pisz do KyinraGlad :)

Ts jak ktoś jest chętny gildia posiada, informacje co i jak są dostępne w notce gildii ;)

Uwaga - jako iż gram na 2 postaciach, o zaproszenie do gildii piszcie albo na nick KyinraGlad albo jak bedzie offline do TeufelMitSatan - do zobaczenia w grze :)

Edit.

Jako że od pn-pt nie siedze za duzo na Cabalu, to mozna pisac tez do gracza "Teloos" w grze :)

jeszcze można się do was podczepić? bo samemu jednak trochę nudno by mi się grało..

ech panowie a moze zmienimy serwer jak cos a gildia ktora poleciliscie by pisac jet prawie wymarla :(

Prawie wymarła? No niestety - ktoś musi do niej dołączyć żeby żyła - tak zazwyczaj jest jak wszyscy przez weekend poinstalowali Cabala i do nas dołączyli - teraz jest jakoś 20 członków, z czego jakoś 10 jest codziennie online - co do zmiany serwera, jakbyśmy zmienili serv to jeszcze więcej ludzi by zrezygnowało, tak już większość grających dobija 100 lub wiecej - wczoraj nawet byliśmy na ft1 :)

Serwera nie ma co zmieniać, ten jest najbardziej liczny. A co do gildii, ludzie widzisz sami się tutaj zgłaszali, niestety gra szybko im się znudziła najwidoczniej, to już nie jest nasza wina. Ludzi do gildii można znaleźć też w grze

Jak chociaż połowa z nas będzie czynnie grać to będzie dobrze - potem sie jakoś podzielimy i będziemy szukać nowych graczy w grze ;)

Mogę do was dołączyć ;D

Dopiero zasysam cabala :P

Myślę nad klasą. Nwm którą z tych wybrać ;d W ,FB albo FS

@Edit

Pobrałem już grę i gram.

Mój nick to ElYoyoPL

Gram Wizardem

Także chętnie dołączę :D.

Grałam kilka lat temu, ale przez brak kompanów szybko przestałam.

Właśnie mi się pobiera, więc jak wbiję od razu będę szukała kontaktu :D.

prawdopodobnie jeszcze dzis sciagne cabala i odezwe sie do was :)

Pytanie do aktywnych graczy, wiem że jest maintance, ale do kiedy on trwa, czekam od 8 rano, i jeszcze nie mogę się zalogowaćarrow-10x10.png, czy to u wszystkich, czy tylko u mine... xD Bo plowałem doić dziś miinmum 85/90 lvl xDD

Wszyscy stoją, wejdź sobie najlepiej na oficjalne forum jest tam parę tematów

Dodajcie TelePlx ( Wizard ) zaczynam swiezo bez wydawania kasy, ale planuje ostre granie i celem jest wbicie 200 :)

Jak będę on-line to spróbuję do Ciebie napisać

.EDIT

aktualizacja listy do ktorej mozecie pisac:

SarewokPL

Teloos

TeufelMitSatan

Montekk

Wbijac, zaczynac grac bo warto :) gierka wciaga a na serwerach jest duzo ludzi !

Jako iż kończy nam się miejsce w gildii, graczy ponizej 50 lvla i offline 7+ dni bez podanej przyczyny będę wyrzucał

Jeżeli któryś z nich ponownie będzie chciał grać, wystarczy, że napisze to znajdę miejsce :)

Patrząc na aktualny stan klas zachęcam nowych graczy do zakładania postaci takich jak WA, FS czy Gladiator. Zwiększyłoby to balans klasowy w gildii :)