a i pytanko jak tu kuzwa zrobic nowa zakladke na czat?
Cabal Online - Nowa ekipa
Z chęcią pogram z wami Do kogo pisac w grze aby dodac sie do gildii ?
Czy jest jakiś ts?
Z chęcią pogram z wami Do kogo pisac w grze aby dodac sie do gildii ?Czy jest jakiś ts?
Pisz do KyinraGlad
Ts jak ktoś jest chętny gildia posiada, informacje co i jak są dostępne w notce gildii
Uwaga - jako iż gram na 2 postaciach, o zaproszenie do gildii piszcie albo na nick KyinraGlad albo jak bedzie offline do TeufelMitSatan - do zobaczenia w grze
Edit.
Jako że od pn-pt nie siedze za duzo na Cabalu, to mozna pisac tez do gracza "Teloos" w grze
jeszcze można się do was podczepić? bo samemu jednak trochę nudno by mi się grało..
ech panowie a moze zmienimy serwer jak cos a gildia ktora poleciliscie by pisac jet prawie wymarla
Prawie wymarła? No niestety - ktoś musi do niej dołączyć żeby żyła - tak zazwyczaj jest jak wszyscy przez weekend poinstalowali Cabala i do nas dołączyli - teraz jest jakoś 20 członków, z czego jakoś 10 jest codziennie online - co do zmiany serwera, jakbyśmy zmienili serv to jeszcze więcej ludzi by zrezygnowało, tak już większość grających dobija 100 lub wiecej - wczoraj nawet byliśmy na ft1
Serwera nie ma co zmieniać, ten jest najbardziej liczny. A co do gildii, ludzie widzisz sami się tutaj zgłaszali, niestety gra szybko im się znudziła najwidoczniej, to już nie jest nasza wina. Ludzi do gildii można znaleźć też w grze
Jak chociaż połowa z nas będzie czynnie grać to będzie dobrze - potem sie jakoś podzielimy i będziemy szukać nowych graczy w grze
Mogę do was dołączyć ;D
Dopiero zasysam cabala
Myślę nad klasą. Nwm którą z tych wybrać ;d W ,FB albo FS
@Edit
Pobrałem już grę i gram.
Mój nick to ElYoyoPL
Gram Wizardem
Także chętnie dołączę .
Grałam kilka lat temu, ale przez brak kompanów szybko przestałam.
Właśnie mi się pobiera, więc jak wbiję od razu będę szukała kontaktu .
prawdopodobnie jeszcze dzis sciagne cabala i odezwe sie do was
Pytanie do aktywnych graczy, wiem że jest maintance, ale do kiedy on trwa, czekam od 8 rano, i jeszcze nie mogę się zalogować, czy to u wszystkich, czy tylko u mine... xD Bo plowałem doić dziś miinmum 85/90 lvl xDD
Wszyscy stoją, wejdź sobie najlepiej na oficjalne forum jest tam parę tematów
Dodajcie TelePlx ( Wizard ) zaczynam swiezo bez wydawania kasy, ale planuje ostre granie i celem jest wbicie 200
Jak będę on-line to spróbuję do Ciebie napisać
.EDIT
aktualizacja listy do ktorej mozecie pisac:
SarewokPL
Teloos
TeufelMitSatan
Montekk
Wbijac, zaczynac grac bo warto gierka wciaga a na serwerach jest duzo ludzi !
Jako iż kończy nam się miejsce w gildii, graczy ponizej 50 lvla i offline 7+ dni bez podanej przyczyny będę wyrzucał
Jeżeli któryś z nich ponownie będzie chciał grać, wystarczy, że napisze to znajdę miejsce
Patrząc na aktualny stan klas zachęcam nowych graczy do zakładania postaci takich jak WA, FS czy Gladiator. Zwiększyłoby to balans klasowy w gildii