Cabal Online Private Server

Zna ktos z was dobry server z ratami 2000x, taki troszeczke 4fun, i zeby byl alz shop, wymagany episod z nowymi skilami :) I moze sie zgramy jakos?

Odswieze bo nikt nie wszedl, prosze was.

Jeżeli 4fun i masz czas na gre od roku do kilku lat to polecam ogrealms 500x. Z tym że tutaj jest 5000 rebornów + 50 statów za każdy więc raczej serwer na dłuższą chwilę. Serwer ma najnowsze updaty ze wszystkich privatów (tak samo jak ipu,elite,gp) Jak będziesz grać to nick CeZaReKaNe.

Ja chce jakis hmm, high rate, zeby byly reborny, np max rb 20 Bo to jednak wiekszego sensu nie ma , rb 1 vs 5000 to przepraszam najmocniej..

elite cabal 3k+ ludzi , 0 reborna :) exp x 2000 reby chyba sa ale nie wiem nie gralem zbyt dlugo

elite cabal 3k+ ludzi , 0 reborna exp x 2000 reby chyba sa ale nie wiem nie gralem zbyt dlugo

Widze że nie jarzysz zbytnio, ale na żadnym privie nie gra 3k ludzi. To jest nie możliwe, to nie WoW...co do serwera to może Unlimited Cabal (na ogrealms, elite, ipu (unlimited) jest jeden admin który zawsze zdobywa najnowsze updaty na swoje serwery) Co do elite to jest taki global tylko z szybszym expem, głupio że niema reborn.

Wg. tej samej serwerowni jest tak:

Elite Cabal (0 rr)

GP Cabal(też chyba 0 rr nie grałem)

Unlimited Cabal (5 rr)

Ogrealms Cabal (5000 rr)

Sam wybierz to 4 najlepsze opcje jeżeli w ogóle masz zamiar grać na privach cabala.

A na Ogrealms bys pomogl? :D

Napisz mi na pw, co sciagnac itp.

Przepraszam Cie Modzie.

Użytkownik crracked edytował ten post dziś, 22:28

Powód edycji Dostajesz warna za double post. Nie odświeża się tematu tego samego dnia ,gdy został napisany!

Sry za to ale chcialem edytowac, i skopiowalem to.

Kridz xD Ja sciagne OGCabalep3.exe.

Ok to ściągaj napisze kumplom żeby ci troche reborn podbili w ls.

Kridz, instaluje juz;) nick prawdopodobnie Furiousa lub PaniFortuna. Podaj twoj tez.

Zna ktos z was dobry server z ratami 2000x, taki troszeczke 4fun, i zeby byl alz shop, wymagany episod z nowymi skilami :) I moze sie zgramy jakos?