Cabal Online

Mógłby mi ktoś polecić jakiś fajny serwer Cabala? Czytałem o Cabal MIX i X-World czy jakoś tak, ale nie wiem czy gra tam spora ilość Polaków :/ , jeżeli ktoś wie to niech napisze czy da się tam często spotkać Polaków, mimo że są to Polskie privy :)

Jeżeli chce ktoś polecić mi jakiś serwer, to też z przyjemnością będę czytał ;)

Chodzi mi o serwer, gdzie grają Polacy, najlepiej polski

Z w miarę sporymi ratami expa itd. itp.

Z góry dzięki za pomoc!! ;)

Najlepszy priv do Cabala na jakim grałem ? Hmmm

Na 100% ASCabal , sporo Polaków jakaś gildia Polska na pewno jest .

Dosyć częste eventy i ten kanał rage , tam można się sporo dorobić

Więc doradził bym ci AsCabal, ale to nie jest Polski Priv.

X-world bardzo dobry serwer, sporo Polakow i bardzo latwo kase zarobic. EXP`I sie tez dosc przyjemnie, choc raty serwera sa niskie takze nie ma opcji na wbicie high lvl przez 1,2 czy 3 dni. Takze naprawdę polecam X-world B)

Sporo B) znaczy sie sami Polacy, ale nie ma ich tam, nie wiadomo ile, serwer jeszcze nigdy nie byl full.

mod_ico.png
Ogarnij ta pisownię, bo dostałeś już wczoraj warna. Odpuszczę Ci tym razem, ale popraw to. - Kubox

A ja polecę grę na globalu, ponieważ dla mnie privy zabijają całe piękno gry (World of Warcraft).

A ja polecę grę na globalu, ponieważ dla mnie privy zabijają całe piękno gry (World of Warcraft).

Yyyy możliwe, iż nie zauważyłeś, ale ten temat jest o Cabalu, a nie o WoW'ie ;)

Mógłby mi ktoś polecić jakiś fajny serwer Cabala? Czytałem o Cabal MIX i X-World czy jakoś tak, ale nie wiem czy gra tam spora ilość Polaków :/ , jeżeli ktoś wie to niech napisze czy da się tam często spotkać Polaków, mimo że są to Polskie privy :)

Jeżeli chce ktoś polecić mi jakiś serwer, to też z przyjemnością będę czytał ;)

Chodzi mi o serwer, gdzie grają Polacy, najlepiej polski

Z w miarę sporymi ratami expa itd. itp.

Z góry dzięki za pomoc!! ;)