Cabal Online

1 )Hehe, chcę się przedstawić jestem nowy na tym forum, nazywam się Piotrek. Interesuję się Lol'em i z chęcia gram w tenisa.To na tyle. ( Co do mojego nicku,to mam taki bo lubie Miss Fortune xd

2 )Wiecie jak szybko dodać staty w Cabalu? Czy jest jakiś program do tego?

3 )Czy gra ktoś na Vip Cabal? ( Prywatny serwer Tajski )

Czyli mi nikt już nie odpowie? Przepraszam za "dubla" .

Nie graj na VIp to to kupa gówna (na jedno wychodzi) z privów tylko Unlimited (najlepszy, sam gram)

jeżeli już chcesz grać to prosze bardzo, padnie za miesiąc czy dwa. Staty można dodawać Klik0r ' em (programik) lub jest (o ile) stat adder na stronie.

Kiepskie wybrałeś forum do dyskucji o prywatnych serwerach cabala. Jedyne co mi świta to to, że staty można było rozdać poprzez stronę internetową serwera na przykład. (Zakładam że ostry high rate i masz kilka tysięcy punktów do przeklikania). Twój serwer jest mi obcy.

Zemną może pogadać, grałem na globie i wszystkich privach co istnieją. Najlepsza opcja to IPU.

Krige, ja nie grałem na tym serwerze, choc w Grand Chase tak, mnie juz nudza te servery 5000x ;/ Bo ja lubie tak odrazu sobie popykac, miec costium :) itp ;) I nie placic aby byc "pro".

No na Unlimited musisz trochę pograć żeby się dorobić, znalazłem całkiem niezłą gildie, zawsze pomogą.

1 )Hehe, chcę się przedstawić jestem nowy na tym forum, nazywam się Piotrek. Interesuję się Lol'em i z chęcia gram w tenisa.To na tyle. ( Co do mojego nicku,to mam taki bo lubie Miss Fortune xd

2 )Wiecie jak szybko dodać staty w Cabalu? Czy jest jakiś program do tego?

3 )Czy gra ktoś na Vip Cabal? ( Prywatny serwer Tajski )

Czyli mi nikt już nie odpowie? Przepraszam za "dubla" .