Cabal PL?

Moim zdanie spolszczenie Cabal' a to pomysł połowicznie dobry.

Z jednej strony - fajnie, nareszcie ktoś dostrzegł, że jest kraj pełny wielu fanów mmorpg czyli Polska,

Poza tym spolszczenie może ułatwić granie i przyjemność z rozgrywki. Ja np. lubię poczytać o co chodzi w fabule danej gry, jednak nie wszystko rozumiem.

z drugiej strony - będzie to niezbyt dobry pomysł, ponieważ już na serwerach Cabala ( jak i chyba w większości gier MMO )kręci się dużo tzw. "Dzieci Neo" jak i "PolaczkufPL" które proszą o kase, itemy, o to żeby podexpić. Jak powstanie wersja językowa polska to może być ich jeszcze więcej, co zepsuj przyjemność z grania innym.

Jeżeli chce fabułe to gram w jakiegoś pro erpega a nie mmo ^.^ zobaczymy jak to będzie w pewnym sensie zgadzam się z Cree a z drugie...nie ma co gadać ;P

ucichło? w ogóle nie macie pewności czy wyjdzie pl, wnioskuję po waszych postach?

ale komentarze

Zachowujecie się jak dzieci

Może gra beznadzieja ale nie komentujecie wy kiedyś tez mieliście po 7 lat i chciało się pograć w MMORPG

Zielaczek odejdź od kompa i zrób sobie przerwę. Wyjdź na świeże powietrze czy coś :P

Mial byc w wakacje i jak narazie go nie widac ; /

Mial byc w wakacje i jak narazie go nie widac ; /

I tak ten Cabal szybko nie wyjdzie, więc nie rób nadziei. :]

Będzie pewno w 2012 coś tak podejrzewam...

Będzie pewno w 2012 coś tak podejrzewam...

ty to będzie koniec świata

Bez urazy, ale mnie najbardziej irytują ludzie właśnie tak narzekający, ja zazwyczaj gram w jakiejś konkretnej gildii i jak już znajdzie się sympatycznych ludzi to reszta zwisa i powiewa, a takie gadanie o "dzieciach neo" bardziej podchodzi pod jakiś sposób dowartościowania się i pokazania jakim to się nie jest "pro" graczem. Osobiście cieszę się z tego, że Polska jako kraj staje się docenianym rynkiem, bo wiąże się z tym nie tylko ilość lokalizacji serwerów i spolszczeń, ale również lepszy support i wygodniejsze sposoby płatności.

Wkoncu ktos normalnie napisal, czytajac caly temat naprawde idzie stwierdzic ze to Wy wlasnie jestescie tymi dziecmi. Placzecie ile to dzieci wam wadzi, a pozniej zalicie sie na forum... Uruchomcie czasem funkcje IGNORE i juz. Co do tematy Cabala PL czy tam inny grac nie bede bo do d*py grafa :D

Właśnie wyszła na rynek wersja Francuska i Włoska :), podejrzewam że polski cabal będzie pod koniec roku - w święta :P, Święta = Item Shop = $.$ (dolar face) dla GameForge :)

Wkoncu ktos normalnie napisal, czytajac caly temat naprawde idzie stwierdzic ze to Wy wlasnie jestescie tymi dziecmi. Placzecie ile to dzieci wam wadzi, a pozniej zalicie sie na forum... Uruchomcie czasem funkcje IGNORE i juz. Co do tematy Cabala PL czy tam inny grac nie bede bo do d*py grafa

typowe k**wa dziecko z www.mmorpg.pl. . . tam same dzieci oceniają gry po grafice więc kidku wyjdź z tej strony zamknij za sobą drzwi i nigdy nie wracaj,"tępy chuju"

warn_ico.png
Warn, za obrażanie innego użytkownika - Cree

Cabal po polsku? Gra podzieli los Metina 2. Dzieci się zlecą jak muchy do malin.

No ja gram na globalu i stawiam że będzie o niebo lepiej tylko nie wiem o co chodzi z questem z tym core kryształem i core rekawiczkami

Musisz wydropić to z potworków...wszystko masz w quescie a jak nie znasz angielskiego to sobie daruj tą grę.

w tym rzecz że znam angielski ale zabiłem z chyba 100 tych mobow i dalej to nie wypadło

He założę się że nie zabijasz tych mobków co trzeba :P

I to pewnie quest na 4 lvl :D

nie traktujcie mnie jak debila. . . potrafię czytać mówić po angielsku i grać w gry mmo. . .

Jak będziecie rozumieć angielski to i również zrozumiecie, że na europejskich serwerach jest podobnie z nazwanymi przez was 'dziećmi neo'.