Cabal populacja i stan serwerów

Witajcie
Chciałbym zacząć grę od nowa i szukam aktywnej gildii na serwerze Mercury.

Ja również zaczynam i szukam gildi serwer obojetny ;)

Dalej jest to "expienie" skilli? Jedyna rzecz chyba, ktora mnie odrzucila :x

niema expienia skilli juz od lat ;p osobiscie odradzam servery EU spędziłem tam wiele czasu pare lat i widzialem jak haxy i boty zniszczyły ekonomie gry , połowa najlepszych graczy na mercu ma tempusa od Haxa kupionego za 250 zł z allegro a gra sama w sobie z najlepszej gry swiata przez chu*%^a polityke jest co najwyzej przeciętnym crapem ;[

B2w sie w cabalu wylewa z item shopu , od kazdego gracza 200 lvl aż szkoda gadac znam ludzi co za swopje eq mogli by BMW kupić . Szkoda mi biednego cabala co z nim zrobili ;[

hmm ma sens granie na eu możliwe że lepiej jest na na sam dawniej grałem na eu ale interesuję mnie na i ekonomia serverów bo granie z botami na eu nie jest ciekawą perspektywą chętnych grania na na zapraszam na pw możliwe że uda się jakąś paczkę ogarnąć pozdrawiam

Na NA też są boty, więc to nie robi różnicy. Patrząc na ceny eq na AH to są w ogólności zbliżone (Mówię o Mercu na EU i Titanie na NA. Mówię w OGÓLNOŚCI bo nie chce mi się sprawdzać każdego itemu)(Z tego co widze to kostiumy sa droższe) więc spokojnie na jakiś średniej klasy set da się uzbierać i pograć. Takie jest moje zdanie przynajmniej.

grałem przez chwile na NA i powiem tak Ludzi multum pełna kultura na czacie niemal 0 botów tam gm jest codziennie 150x polskie gildie sa jak wybierać to tylko Cabal Na tam jest jak na eu w 2006r czyli przyjemnie ;]

Na obecna chwile znam tylko dwie gildie PL na serwerze NA. (Adrenalina i Double. Innych nie znalazłem), boty latają, goldsellerzy również są, nawet ci sami co na EU. Ludzi faktycznie dużo, ale dlatego, że mieli 1 serwer i niedawno dopiero otworzyli 2gi. Pokazałbym, ale niestety nie mogę dodać załącznika :/ Swoją drogą na EU by się przydało połączyć serwery, ale koreańcom się nie chce pewnie ;/

boty spamiące golada to tam pikus na eu wandalizatorka88 i jego hacki zniszczyły gre pamiętam to jak dzisiaj..... a z resztą co wam będe opowiadał stare dzieje. i te transfery kont z jupiter na merka na redmoon hackowales gdzie chciales i za kase z hackow przenosiles sobie itemy na inne servery i nagle sie legalne robiły szkoda strzępić ryja... szkoda mi swietnej gry

Stare dzieje tak jak mówisz. O tym można by książkę napisać . Jednak jak ktoś chce na EU na Mercu pograć to nick w grze Aranachiel. Na maila można pisać.

Jest tu ktoś z NA? Chętnie zacznę tam grać jak jakaś polska gildia mnie przyjmie.

na na sa 2 większe polskie gildie niestety nazw niepamietam i po za tym kilka mniejszych wystarczy pospamic w grze

niema expienia skilli juz od lat ;p

To jak teraz sprawa wyglada?

w trakcie wbijania lvl bracie wchodzi ci skill exp a potem jak masz z 140 lvl i dual transa to aby dobijasz te 320/320 czy ile tam bylo magic expi sie razem z sword skillem i na odwrót do tego doszły skille passywne niema juz buffowania sie po smierci na bl fb czy np wa teraz te buffy sa passywnie ;p

Cześc , ostatnio wrócić do Cabala

Zwracam sie więc z pytaniem do graczy

jak z populacją ? Czy gra dużo polaków? Jaki serwer posiada najwiekszą ilość graczy?

Czy ilość botów zmieniła się w porównaniu do poprzednich lat?

Czy gra jest p2w?

Istnieje kilka wersji gry ? Mam na myśli np sea eu na itd...

Czy nadal organizowane są wojny nacji? (codzienne bitwy capella vs proycon trzymały mnie przy tej grze )

I najważniejsze czy updaty dodawane są regularnie czy są organizowane jakieś eventy?

Z góry dziękuje za pomoc :)

Cześć.
Zastanawiam się czy grając w Polsce serwery NA nie są zbyt daleko czy w sytuacjach gdzie jest serwer obciążony mocno czy ci którzy mieszkają w Polsce tego nie odczują bardziej. Kiedyś było takie coś jak Arcane golem z którego mnóstwo duperel leciało i ten kto miał lepszy Ping miał większe szanse na podniesienie czegoś. I akurat też jestem Przed podjęciem decyzji gdzie grać bo bardzo mnie intryguje postać Force gunner. Choć mam osobiście na jupiterze fa 190 więc miałbym coś już na start

Dodaj tutaj cabal servers