Cześc , ostatnio wrócić do Cabala
Zwracam sie więc z pytaniem do graczy
jak z populacją ? Czy gra dużo polaków? Jaki serwer posiada najwiekszą ilość graczy?
Czy ilość botów zmieniła się w porównaniu do poprzednich lat?
Czy gra jest p2w?
Istnieje kilka wersji gry ? Mam na myśli np sea eu na itd...
Czy nadal organizowane są wojny nacji? (codzienne bitwy capella vs proycon trzymały mnie przy tej grze )
I najważniejsze czy updaty dodawane są regularnie czy są organizowane jakieś eventy?
Z góry dziękuje za pomoc
- populacja na eu najwieksza na serwerze mercury
- boty sa, nikomu nie przeszkadzaja, chodza, robia questy ( zarabiaja alz ), spamboty mozna latwo zignorowac wylaczajac czat trade i general ktore i tak sa bezuzyteczne.
- gra dla mnie nie jest p2w, jednak aby wejsc na szczyt trzeba pograc, jesli chodzi o cabal to trzeba miec duzo wolnego czasu ale wtedy latwo i szybko sie zarabia, eventy sa non stop, oraz jakies exp/wexp boosty 200%-350%
- jest wersja eu/na, sa inne stronki, cabaleu,playthisgame.com i cabal.playthisgame.com dla wersji NA
- wojny nacji sa, ale teraz najwiecej osob jest na tg 170-200
- updaty sa caly czas, w tym rok wchodzi epizod z nowa klasa postaci
osobiscie gralem kilka lat na mercury ale przenioslem sie na Na server i powiem szczerze, ze kazdemu polecam. Jest w ch*j wiecej ludzi, latwiej sie zarabia, nie ma placzkow jak na EU, ludzie po prostu robia swoje. Jest polska gildia, bardzo liczna, do 40 osob online dziennie, jak masz ping mniejszy niz 600 to nie odczujesz lagow, wcabalem w porownaniu do gier jak cs go lub lol ping az takiej duzej roznicy nie robi, ja osobiscie juz na eu nie wroce po tym jak zaczalem grac na amerykanskim serwerze ( mowie tutaj o serwerze Titan ), bo sa 2, ten drugi wyszedl jakis czas temu ale najwieksza populacja jest na Titanie, ogolnie to graja tam stany/brazylia/eu, nawet goscia z wietnamu i australi ostatnio spotkalem^^. Jesli chodzi o tg 170-200 to nie nabijam honoru jeszcze ale pare razy bylem i najwiecej widzialem 70v70 zapraszam.