Cabal - problem przy rejestracji

Przy drugim punkcie, tam gdzie się wpisuje login itp. cały czas wyskakuje mi:

The Username must contain only letters and numbers & the password needs to be of a valid format

Mógłby ktos pomóc, bo chciałbym zagrać w Cabal online, a przez coś takiego przebrnąć nie mogę.

To może pokaż co wklepujesz w te pola...

Dołączam się do pytania Hani...co tam w ogóle wpisujesz? wpisałeś hasło z jedną duża literą, i min jedną cyfrą? Wrzuć screena a nie tak na ślepaka mamy strzelać.

Hasło jest z 1 dużą literą i nawet dwiema cyfrmi, a nick to próbowałem np.

Blaumro

Blaumro1

blaumro

blaumro1

Bl@umro1

bl@umro1

b!aumro

Hasło jest z 1 dużą literą i nawet dwiema cyfrmi, a nick to próbowałem np.BlaumroBlaumro1blaumroblaumro1Bl@umro1bl@umro1b!aumro

Login może zawierać wyłącznie litery i cyfry. żadnych innych znaków.

@edit

Your password must contain at least one lowercase letter, one uppercase letter, one digit and one character from this list: !@#$%^&*()_+}{:;'?/>.

1duża, 1 mała, jedna cyfra, jeden symbol...

Dzięki.

Kontynuując pytanie to jestem ciekaw czy skoro mam procesor 1.75 ghz to nie będzie się ścinać. Tam pisało w rekomendowanych 1.4 ghz, ale upewnić się zawsze można.

Pojdzie na luzie na 1.75 ja mam 1.8 i lekko chodzi a to chyba duzej roznicy nie robi.

Przy drugim punkcie, tam gdzie się wpisuje login itp. cały czas wyskakuje mi:

The Username must contain only letters and numbers & the password needs to be of a valid format

Mógłby ktos pomóc, bo chciałbym zagrać w Cabal online, a przez coś takiego przebrnąć nie mogę.