Cabal Problem

A wiec tak na początku miałem problem z Updateowanie Cabala a teraz wyskakuje mi taki błąd:

File is corrupt!

CProgram FilesCABAL Online(Europe)Datacont.enc

30a6638ca2935db0.gif

@down

reinstalacje juz prubowalem pare razy. a plik jest naprawde nie wielki (35KB), usunolem ten plik ale updateowac nie chce ;/

@edit tak wiec naprawilem jeden mod na innej stronie mi pomugl

hmmm reinstall? ewentualnie możesz usunąć ten plik cont.enc, może update wgra nowy, ale raczej stawiał bym na reinstalację gry. Ewentualnie jeśli plik jest nieduży poproś koko kto ma zainstalowanego Cabala żeby ów plik Ci podesłał i spróbuj podmienić pliki.

Reinstalka to nic nowego ale spróbuj najpierw to zrobić jak nie podziała to postaram się pomóc.

File is corrupt!

sciagnij gre z oficjalnej strony.

Download the http://download.cabalonline.com/pds/update_367.dat fileInside this update file, you will find the DataCont.encOverwrite it.PS : Open it with WinRAR

PL: ściągasz plik update_367, rozpakowujesz go za pomocą WinRARa i kopiujesz plik cont.enc do folderu data w folderze gry.

Nadpisujesz.

Poprostu ściągnij sobie znowu cabala i zainstaluj mi to pomogło PROSTE

Zrób to co podsunął Aquendan. Mi to pomogło.

A wiec tak na początku miałem problem z Updateowanie Cabala a teraz wyskakuje mi taki błąd:

File is corrupt!

CProgram FilesCABAL Online(Europe)Datacont.enc

30a6638ca2935db0.gif

@down

reinstalacje juz prubowalem pare razy. a plik jest naprawde nie wielki (35KB), usunolem ten plik ale updateowac nie chce ;/

@edit tak wiec naprawilem jeden mod na innej stronie mi pomugl