WItam. Mam problem z Cabalem. Dziś go pobrałem, zainstalowałem. Wpisuję login i hasło i pisze,że przenosi mnie do wyboru serwera. Czekam aż do końca załaduje się pasek, po czym wywala mnie i pisze, aby spróbować później.
Cabal, problem
Wielu, jak nie wszyscy ma taki sam problem. Zawsze możesz spróbować na wersji NA .
Rozwiązaniem problemu jest????????????????? CIERPLIWOŚĆ.
Rozwiązaniem jest program WTFast.
1. Pobieramy programik z oficjalnej strony.
2. Instalujemy, wybieramy triala
3. W pole Game wpisujemy Cabal i wybieramy tego pierwszego.
4. W polu serwer wybieramy Eastern Europe HU1
5. Wciskamy Play! i cieszymy się grą przez...30 dni Miejmy nadzieję, że naprawią ten problem szybciej.
Nie trybi bo ktos tu sie wykazal wielka inteligencja. Jakim trzeba byc k***a debilem aby dac blokade na ip w eu przy serwerze eu.
Nie trybi bo ktos tu sie wykazal wielka inteligencja. Jakim trzeba byc k***a debilem aby dac blokade na ip w eu przy serwerze eu.
Z tym to akurat mogę się z tobą zgodzić, ale patrząc na to z innej strony ludzie z estsoft to dalej ludzie...Mają prawo się pomylić. Nie podoba mi sie tylko ich tempo, a zarazem nazwałbym to nawet ignorancją w stronę fanów Cabala, albowiem przy wykryciu błędu przez graczy nie widać,aby estsoft zajmował się jego naprawą (strona na facebooku i brak sprostowania)
No cóż, ja korzystam z WTFasta i nie narzekam - 15% expa na dzisiejszym graniu wbite :>
Mi niestety wtfast zdechl dawno temu
ciągle to samo
Na swoim fb napisali aby podac im pierwsze dwa bity swojego IP aby mogli odblokowac ci port. Wyslalem im wczoraj o 5 rano i do tej pory niemam zadnego odezwu.
Podobno do środy mają naprawić ten problem.
Ja w piątek rano wysłałem i do tej pory kuźwa nic.
WItam. Mam problem z Cabalem. Dziś go pobrałem, zainstalowałem. Wpisuję login i hasło i pisze,że przenosi mnie do wyboru serwera. Czekam aż do końca załaduje się pasek, po czym wywala mnie i pisze, aby spróbować później.