Witam.
Szukam ludzi którzy zechcieli by zagrać w Cabal'a.
Jeśli jesteś chętny, proszę pisać niżej
PS. Dekaron odpada... po wejściu na serwer, gra okazała się Single Player’em ; /
Witam.
PS. Dekaron odpada... po wejściu na serwer, gra okazała się Single Player’em ; /
A ja z wielką chęcią bym zagrał w Cabala ;]
Ja niestety nie pamiętam moich danych do poprzedniego konta, więc sam chętnie bym zagrał od początku.
Sęk w tym, niestety, że będę dostępny dopiero od około 13 sierpnia, bo prowadząc kursy pierwszej pomocy w domach dziecka nie będę miał czasu na kompa...
Również zaczynam od nowa. Także pozostaje mi granie samemu, ale jak skończysz kurs, napisz na pw. Może zacznę kimś innym od początku.
Kiedy ostatnio grałeś w cabala??
Ceny z kosmosu ale jak sie bierzesz za gre to mogę pobiegać
Cabal online :: Serwer Mercury
moge grac 4 lata doswiadczenia, bede pomagal etc
Ja też może bym się dołączył ale nie wiem czy coś więcej z tego będzie może tylko pogram chwilę ale jak coś proszę o kontakt na pw
ja z kumplem gramy na marsie więc jak byście mieli zamiar tam grać to się przyłączymy
Też mogę zagrać i już gram
Server: Mercury zapraszam :]
Ja tez gram, serwer mercury.
Ja już instaluję ; d . Podać komuś serwer vt lub ts3 do wspólnej gry?
od wczoraj nawiedzają mnie myśli o powrocie do cabala
i chyba się skuszę, ponieważ nie ma za bardzo gier w które można by było grać długi okres
są jacyś chętni do gry na Jupiterze ?
dlaczego akurat ten serwer ?
ponieważ jest najbardziej świeży, ceny są wyższe niż na innych serwerach (jest trudniej)
nie lubię łatwizny którą przy posiedzeniu 5-6 miesięcy można łatwo osiągnąć
jak są jakieś propozycje to zapraszam na pm or gg or poniżej w temacie ;-)
@up
dodam że pragnę zaczynać od zera, bez jakichkolwiek charów (all sprzedałem na allegro)
To Mercury czy Jupiter jak coś ? Bo zaraz mogę zagrać ;]
#1 EDIT: Tak jak kolega z góry, lepiej by było od 0 lub chociaż każdy New Char.
Chociaż z drugiej strony będę grał/grałbym do OB Dragon Nest'a więc jeszcze się zastanowię.
Jaki ten serwer ?
#2 EDIT: Zmiana planów O___o Jadę na działkę... znowu. (Niezależne od mojego zdania... no to widzimy się 10 sierpnia ;(
no nie wiem na jakim serwie Wy się ugadaliście, ale ja zaczynam na jupku bo jest najtrudniej
zastanawiam się jeszcze kim grać, ofc coś do TG bo to moja ulubiona "rzecz" z cabala ;d
Witam.