Cabal Team

Witam.

Szukam ludzi którzy zechcieli by zagrać w Cabal'a.

Jeśli jesteś chętny, proszę pisać niżej ;)

PS. Dekaron odpada... po wejściu na serwer, gra okazała się Single Player’em ; /

A ja z wielką chęcią bym zagrał w Cabala ;]

Ja niestety nie pamiętam moich danych do poprzedniego konta, więc sam chętnie bym zagrał od początku. :P

Sęk w tym, niestety, że będę dostępny dopiero od około 13 sierpnia, bo prowadząc kursy pierwszej pomocy w domach dziecka nie będę miał czasu na kompa... :(

Również zaczynam od nowa. Także pozostaje mi granie samemu, ale jak skończysz kurs, napisz na pw. Może zacznę kimś innym od początku.

Kiedy ostatnio grałeś w cabala??

Ceny z kosmosu ale jak sie bierzesz za gre to mogę pobiegać :)

Cabal online :: Serwer Mercury

moge grac 4 lata doswiadczenia, bede pomagal etc :)

Ja też może bym się dołączył ale nie wiem czy coś więcej z tego będzie może tylko pogram chwilę ale jak coś proszę o kontakt na pw :)

ja z kumplem gramy na marsie więc jak byście mieli zamiar tam grać to się przyłączymy :D

Też mogę zagrać i już gram

Server: Mercury zapraszam :]

Ja tez gram, serwer mercury.

Ja już instaluję ; d . Podać komuś serwer vt lub ts3 do wspólnej gry?

od wczoraj nawiedzają mnie myśli o powrocie do cabala

i chyba się skuszę, ponieważ nie ma za bardzo gier w które można by było grać długi okres

są jacyś chętni do gry na Jupiterze ?

dlaczego akurat ten serwer ?

ponieważ jest najbardziej świeży, ceny są wyższe niż na innych serwerach (jest trudniej)

nie lubię łatwizny którą przy posiedzeniu 5-6 miesięcy można łatwo osiągnąć

jak są jakieś propozycje to zapraszam na pm or gg or poniżej w temacie ;-)

@up

dodam że pragnę zaczynać od zera, bez jakichkolwiek charów (all sprzedałem na allegro)

To Mercury czy Jupiter jak coś ? Bo zaraz mogę zagrać ;]

#1 EDIT: Tak jak kolega z góry, lepiej by było od 0 lub chociaż każdy New Char.

Chociaż z drugiej strony będę grał/grałbym do OB Dragon Nest'a więc jeszcze się zastanowię.

Jaki ten serwer ?

#2 EDIT: Zmiana planów O___o Jadę na działkę... znowu. (Niezależne od mojego zdania... no to widzimy się 10 sierpnia ;(

no nie wiem na jakim serwie Wy się ugadaliście, ale ja zaczynam na jupku bo jest najtrudniej

zastanawiam się jeszcze kim grać, ofc coś do TG bo to moja ulubiona "rzecz" z cabala ;d

Witam.

Szukam ludzi którzy zechcieli by zagrać w Cabal'a.

Jeśli jesteś chętny, proszę pisać niżej ;)

PS. Dekaron odpada... po wejściu na serwer, gra okazała się Single Player’em ; /