Cabal vs Guild Wars 1

Co lepsze Cabal czy Guild Wars 1?

Słaba próba podbicia sobie ilości postów...

Na chwilę obecną Cabal, po wyjściu GW2 niewielu graczy siedzi w jedynce.

hehe nie zależy mi na ilości postów bo niby po co mi one? :blink: po prostu mam te 2 gry pograłem w nie trochę i trudno mi stwierdzić która lepsza na dzień dzisiejszy ale faktycznie w cabalu dużo więcej ludzi i żeby nie było wiem że w gw tereny poza miastami są instancjowane i tam nie spotkam graczy. :)

Cabal i GW1 to całkiem inne gry, nijak da się je porównać, choć sentyment nakazuje mi powiedzieć, że GW (spędziłem 3 lata grając w jedynkę)

Grałem w obie i jakoś nie potrafię ich porównać, bo to zupełnie inne gry, jedyne co je łączy, to sprawne wykorzystywanie skillów które pomogą ci efektywnie rozwalić moba lub gracza. Według mnie Guild Wars 1 jest lepszy. Świetne PvP, wiele trybów i ciekawe mapy. W Cabalu to nie wiem do końca, ale pamiętam, że można było wyzwać gracza 1v1 na mapach PvE. Cabal to świetna gra, ale również z sentymentu tak jak Brejdak stawiam na GW1.

Obie produkcje są obowiązkowym tytułem do sprawdzenia, gdyż są, jakby nie patrzeć klasyką gatunku. Dlatego warto zagra, choćby po to, żeby je zobaczyć. Zarówno cabal, jak i gw1, są zupełnie innymi grami i uważam, że obie potrafią wciągnąć na długie godziny - ja akurat byłem zwolennikiem cabala :)

boje się tylko że w gw np serwery wyłączą i po sprawie jak teraz GW2 jest.

też ta przewaga gw jest ze kupujesz i potem nic nie płacisz, znaczy w cabalu tez nie musisz niby ale item shop jest...boje się tylko że w gw np serwery wyłączą i po sprawie jak teraz GW2 jest.

aha, no comment xD.Czemu mają je zamknąć ?? To, że teraz dużo graczy siedzi na gw2 to nie znaczy, że zamkną jedynkę (no chyba, że wszystkie servery są low, ale możilwe, że ci kolesie siędzą na terytoriach 80 lvl czy jaki tam jest maks ;p)

Szczerze mówiąc, to CABAL is DEAD .

To już nie to samo, co kiedyś.

Niestety.

Musimy czekać na C2 ;}

Wracając, nie ma co tu dużo mówić.

Jeśli masz możliwość grania w Gw2, to graj : }

Będziesz się bawił o wiele lepiej niż w Cabalu :}

Pozdrawiam.

Pograł bym w GW2 ale na moim Kompie nie pójdzie, co ciekawe cabal potrafi mi przyklatkować a GW1 100fps non stop, ogólnie super optymalizacja, szkoda że w GW2 nie jest tak samo <_<

To zacznij zabawę w Gw1, srrsly.

Na Cabal szkoda czasu ;<

To zależy, czy masz kasę na zakup wszystkich dodatków do gry :). Oczywiście, lepsze jest GW1, trzeba jednak pamiętać, że gra Cabal Online jest free, i cały ekwipunek można zakupić za zdobytą walute w grze. Nie ma przesadzonego IS :). Plusem, dla cabala jest to, mała waga instalk jak na dzisiejsze czasy. Ktoś wspomniał o PvP w cabalu, jest jeszcze co 4h wojny nacji :).

Co lepsze Cabal czy Guild Wars 1?