Cabal - walka / populacja

To tak w cabala nie grałem juz chyba z rok

tak więc nie za bardzo pamietam ale wydaje mi sie że w CABALu szło walczyc nie tylko skillami ale też zwykłymi atakami , jednak gdy dziś stworzyłem nowe konto i postać moge walczyc tylko skilami tak wiec o co chodzi ?

bo na tych kukiełkach treningowych obok miast widze ze gracze normalnie bija zwykłymi atakami

i jak z populacja jest bardzo mało graczy czy wręcz odwrotnie ?

Logowałem się na moment w tamtym tygodniu i populacja dalej jest wysoka a zwykły atak ustawiasz sobie w skills i ostatnia zakładka chyba :P

To juz nie ten sam cabal co 4 lata temu. Gra jest o wiele latwiejsza, a co do a-ataku to jest on niepotrzebny i nie go urzywac.

ale nadal grać można wystarczy się przyzwyczaić, pomimo tego ze stał się dużo łatwiejszy

Latiwjeszy stal sie ale tylko do 100 lvla, potem jest to samo co bylo te 4,5 lat temu, jest nawet lepiej przez dodane nowe dungi, skille, etc.

Pozdrawiam :)

Nadal gra dużo ludzi, niedawno grałem ;)

w ogóle, tak z ciekawości zapytam graczy którzy siedzą w Cabalu jeszcze, jak wygląda sytuacja ze skillowaniem?

Z tego co wiem to teraz możesz wbijać wszystko na kukłach. Ograniczają Cię jedynie lvle potrzebne do wbicia danej rangi. Ustawiasz skille na autoattack i idziesz sobie afk. Oczywiście kukły są free teraz.

Duzo ludzi ma ferie, wiec stosujac taka technike, mozna wbic 100 lvl i full skille w 7-10 dni. Jak?

- Tworzymy postac

- robimy questy

-co 10 lvli robimy lvling

-gramy "hardkorowo" gdy konczymy dzien - zostawiamy postac na afku na kuklach (najlepiej w adept secie) - uzywamy 3 skilli typu arrow wbitych na 9 lvl (pamietajcie o mp potkach)

-okolo lvla 35-70 spamujemy "weak" dungi - dropimy sobie dosyc dobry sprzet ( najlpiej of destruction/amp/deathblow/fatal/outrageus oraz adepty[do skilowania])

-Pozniej oczywiscie nadrabiamy wszystkie questy, ktore nie znajduja sie w zakladce normal ( jesli nie masz kasy rob tez normal)

-powtorzyc do skutku :)

Niektore questy z glownego watku ( nie normal) daja nam skille i elementy ekwipunku

To tak w cabala nie grałem juz chyba z rok

tak więc nie za bardzo pamietam ale wydaje mi sie że w CABALu szło walczyc nie tylko skillami ale też zwykłymi atakami , jednak gdy dziś stworzyłem nowe konto i postać moge walczyc tylko skilami tak wiec o co chodzi ?

bo na tych kukiełkach treningowych obok miast widze ze gracze normalnie bija zwykłymi atakami

i jak z populacja jest bardzo mało graczy czy wręcz odwrotnie ?