Cabal

Grałem już kiedyś i myślę o powrocie do Cabala, mam do was kilka pytań.

Gdzie radzicie grać, na officialu, czy na jakimś privie (jeśli priv to proszę podać adres)?

Czy gra w niego jeszcze sporo ludzi?

Są jakieś polskie gildie, które przyjmą w swe szeregi nowego? (nie lubię grać sam)

Pozdrawiam.

Ja już dawno w oficjala nie grałem ale z opowiastek kumpli z privów dowiedziałem się że cabal global R.I.P więc nie widziałem sensu zaczynać. Polecam ci ten serwer: http://mmorpg.org.pl...-mystery-cabal/

Sewer jest młody, oficjalnie wystartował w ostatni piątek więc możesz do czegoś dojść. Tutaj bezpośredni link do serwera:

http://cabal.mysterygames.to/

A Graczy ma sporo?

cabal global R.I.P

Niby dlaczego ? Ciągle jest dużo graczy. Może teraz wbicie 140lv to tak jak kiedyś 120lv, ale to już inna bajka.

Na tym serwerze to robić q czy głównie grindować?

Tzn tak robisz te wszystkie główne questy (fabularne) i masz z tego: Alzy, dużo expa, honor pointy. Dostajesz zapki itp. potem jak się skończą questy to jedziesz na dungach czyli ogólnie wszystko tak jak było na globalu tylko że xx razy szybciej.

Graczy ciągle przybywa bo tak jak mówię serwer jest młody i nie każdy się o nim jeszcze dowiedział.

Czemu, mimo to że mój komp powinien to udźwignąć (procesor 2core 2GHz, 1 GB ram) gra mi się tnie jak cholera i wywala mnie do windowsa?

Przez 1 GB ramu musisz ustawic wszystko na Low.

Kiedyś grałem na tym kompie w cabala i było wszystko ok :<

No jeżeli mówisz o tym starszych epizodach to się zgodzę że mogło chodzić bo na podobnym grałem. Teraz niby nic się specjalnego w grafie itp nie zmieniło ale jednak wymagania ostro podskoczyły.

Trudno, i tak spróbuje jeszcze raz, nawet na low, jak nie będą mnie oczy bolały to pogram :P

Edit

Podaruje sobie, nawet na low mnie wywala.

Grałem już kiedyś i myślę o powrocie do Cabala, mam do was kilka pytań.

Gdzie radzicie grać, na officialu, czy na jakimś privie (jeśli priv to proszę podać adres)?

Czy gra w niego jeszcze sporo ludzi?

Są jakieś polskie gildie, które przyjmą w swe szeregi nowego? (nie lubię grać sam)

Pozdrawiam.