Cabal2

Witam.

Czy wiadomo kiedy wystartuje Cabal2? Bo czekam i czekam a tutaj zero informacji :(

Co jakiś czas wchodzę na tą ich stronę www.cabal2.com, ale tam się raczej nic nie zmienia, a od znajomego usłyszałem niedawno, że już grał na becie O_o

Pozdrawiam, z góry dzięki za odpowiedź.

Moze na jakiejsc becie koreanskiej gral czy cos. My musimy czekac za wersja SEA, ktora da nam dostep do gry. A na temat info, to nawet Rutkowski by sie niczego nie dowiedzial :P

Kurde też mnie to ciekawi bo chętnie sprawdziłbym jak są zrobione te finishery :D

Cabal 2 na pewno 2014 w tym roku wątpie, aby coś ruszyło

pierwsza ENG wersje wyda Asiasoft, panowie od Ragnaroka Online 2 SEA, prawdopodobnie pod koniec roku

Żeby nie tworzyć nowego tematu to się tutaj spytam. Cabal 2 ma być F2P czy P2P? Gdzieś obiło mi się, że F2P, ale nie jestem pewien.

Oczywiście, że f2p.

Oczywiście ze F2p będzie, i tak jak ktoś wyżej wspomniał, niestety ale chyba będzie dopeiro w 2014 roku ;/ A też nei mogę siędoczekać tej gierki. Mam nadzieję, że będzie równie fajna jak pierwsza część

Plotka byla take ze pierszym EU wydawca miala byc firma MellonGames S.A. czyli polska firma slynaca z gry Dragon Call po polsku.

Prowadzili negocjacje w sprawie wykupienia praw do tego tytulu ale juz rok ciszy .... Dalej wypuszczaja gry przegladarkowe...

Tyle z news ciekawostek.

Witam.

Czy wiadomo kiedy wystartuje Cabal2? Bo czekam i czekam a tutaj zero informacji :(

Co jakiś czas wchodzę na tą ich stronę www.cabal2.com, ale tam się raczej nic nie zmienia, a od znajomego usłyszałem niedawno, że już grał na becie O_o

Pozdrawiam, z góry dzięki za odpowiedź.