salek naprawde jestes noobkiem caitlyn jest slaba.. niema sie z czego smiac
jesli o tym niewiesz chyba nigdy nie wbiles 30 lvla
salek naprawde jestes noobkiem caitlyn jest slaba.. niema sie z czego smiac
jesli o tym niewiesz chyba nigdy nie wbiles 30 lvla
Naprawde xplode i koledzy zalosni jestescie ja w late game 1900 hp i staty 10:0 Nie zdziwilbym sie gdybyscie uzywali AP "bilda"
CHcecie wiedziec solowalem nia barona... naprawde , nie klamie.
panifortuna na 10 lvlu account tez tak umiem ;]]
solowales barona wielki mi wyczyn z full itemami to kazdy potrafi...
caitlyn dostanie buffa bo sam riot uwaza ze jest za slaba w porownaniu do innych postaci..
Kiedy buffa dostanie? i jakiego ?
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha!
Śmieje się bo Rammus jest świetny.
A co do Cait to się zgadzam, jej late ssie, a early jest OP.
Fortuna już niedługo buff będzie i niemów mi ze jestem żałosny bo w twoim wypadku sam jestes zalosny...
Wątpię czy ona jest słaba. Pod AD i crity ma całkiem niezłe dmg i jeszcze z phantomem może ładnie dać w kość.
Caitlyn buff, heimerdinger buff, pantheon nerf, rammus nerf, evelynn nerf - Oto dane co do przyszłego patcha podane przez riot.
O nie! Mój sparta :/
Xplode spojrz na swoje zachowanie i nick, powiedz mi teraz ze solowales Ryzem barona, sry za rzucanie sie miesem ale mnie szlak trafia jak mnie denerwuje taki pro Xplode co mowi ze soluje jak kolega stoi i pewnie leczy :|
P.S Napisano dziś, 19:39
Fortuna już niedługo buff będzie i niemów mi ze jestem żałosny bo w twoim wypadku sam jestes zalosny...
"niemów" - nie z czasownikami piszemy zawsze oddzielnie.
Koniec rzucania miesem.
salek naprawde jestes noobkiem caitlyn jest slaba.. niema sie z czego smiacjesli o tym niewiesz chyba nigdy nie wbiles 30 lvla
actually to mam 30 lvl i fakt chodziło mi o rammusa, bo jeśli cait ma madredy + full as, to taki rammus akurat to pikus : ) i wlasciwie nie chodzi mi wcale o cait ale melee dps.
W sumie ja nie uważam że ona jest słaba. A jak jej dadzą buffa to będzie jeszcze lepiej. Wtedy ludzie będą gadać że jest za mocna itd.
bo ona nie jest słaba, jest wystarczająco OP w early game by się zfeedzić na mid i late game, więc wcale nie musi być taka dobra w late skoro i tak zfeedzona będąc w early spokojnie daje rade przez cała grę. Co do panthe to wreszcie dostanie nerfa.
Co do panthe to wreszcie dostanie nerfa.
xD Ja nie chce xD
fortuna szlak a szlag to co innego..
bo ona nie jest słaba, jest wystarczająco OP w early game by się zfeedzić na mid i late game, więc wcale nie musi być taka dobra w late skoro i tak zfeedzona będąc w early spokojnie daje rade przez cała grę. Co do panthe to wreszcie dostanie nerfa.
Przecież panthe dopiero co dostał nerfa, więc nie rozumiem tego nareszcie. Mimo, że nie grałem nim już z miesiąc to nigdy bym nie powiedział, że jest OP, hehe. To jest przecie typowy papierowy fighter, znerfią mu jeszcze bardziej dmg to nawet na normalu nie będzie grany.
@xplode
Niema to może być niemowa.
Sluchajcie skoro jest juz judgment Caitlyn to mysle ze mozemy sie jej spodziewac za 2-3 dni ?: D