Sluchajcie skoro jest juz judgment Caitlyn to mysle ze mozemy sie jej spodziewac za 2-3 dni ?: D
Caitlyn? Kiedy Riotsowie dodadza ja do gry?
4 stycznia na US
5 stycznia na EU
To czemu na EU jest informacja ta a na US nie ma?
A co ma piernik do wiatraka? Zauważyłem że wszystkie newsy ostatnio wychodzą wcześniej na EU. Pozatym to tylko judgement. Nie próbuj być sprytny.
A kiedy bedzie wstawiony Filmik z nia tzn z jej skilami itp ?
A kiedy bedzie wstawiony Filmik z nia tzn z jej skilami itp ?
Spothlight z reguły wchodzi pół tygodnia przed wprowadzeniem championa.
Spothlight z reguły wchodzi pół tygodnia przed wprowadzeniem championa.
Od ponad pół roku taka sytuacja zdarzyła się chyba tylko raz i było to w przypadku wprowadzenia Xin Zhao wraz z sezonem 1. Naturalnie ustala to regułe że dzieje się tak zawsze.
Spotlight wychodzi w ten sam dzień co patch, zanim serwer będzie offline.
Ten to sie zna na tym jak nikt inny ?
Troche już w lola gram Od lutego albo stycznia.
juz jest spotlight na youtube ;D
A jutro ja kupuje za riotsy, mam wolny dzien i bedzie Noł Lajf w ten dzien
Cailtlyn wychodzi jutro, więc spotlight nie był w ten sam dzień.
Sluchajcie ulozy ktos dla mnie rune book tzn jakie runy wsadzic pod caitlyn wylacznie?
Bo chce kupic indywidualnego booka dla niej mam narazie 7000 powiedzcie ile m.in potrzeba
ok szeryfowa jest...
6300 ip kosztuje ,malo hp ,ulti do dobijania,niezly escape,polapki ala niddale ;D
doszla dzis o 8 rano ;> na EU
Nic ciekawego. Zwykłe połączenie poprzednich bohaterów. Wydawało mi się czy w DOTA był już taki bohater? Krasnolud snajper?
wedlug mnie early niezle/late game slabe
Cailtlyn wychodzi jutro, więc spotlight nie był w ten sam dzień.
Jutro wszedła ale na serwerze europejskim. W dzień w który wyszedł spotlight wszedła na US.
Postać na 100% przejdzie poważne remonty bo o ile w early/mid game daje sobie nieźle rade o tyle w late jest bardzo slaba nawet jeśli ja nafeedujemy ;/ Taki rammus wogóle nie czuje jej obecnosci.....
Postać na 100% przejdzie poważne remonty bo o ile w early/mid game daje sobie nieźle rade o tyle w late jest bardzo slaba nawet jeśli ja nafeedujemy ;/ Taki rammus wogóle nie czuje jej obecnosci.....
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha!
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha!
Z czego sie śmiejesz? To oczywiste i potwierdzone nie tylko przez całe community ale i riot games, że postać jest słaba i definitywnie zostanie zbuffowana w następnym patchu.