Caitlyn, the Sheriff of Piltover

Witam !

Co myslicie o takiej Caitlyn ? Bedzie to polaczenie Planka + Miss Fortune? :) Mnie sie bardzo podoba ta postac ze wz na jej niezle "sniperki", mowcie co o niej sadzicie ( jaka cena bedzie ? sam przypuszczam 6300 a moze 4800 i kiedy ja wydadza bo od 24 grudnia cichosza od riotsow na jej temat ? Sam serio nie wiem )

Porozmawiamy jak będzie dostępna ;)

Skille wyglądają bardzo przyzwoicie, może poza passiv'em, sam wygląd psotaci też niczego sobie. ;]

Ulti wydaje się bardzo mocne, ze względu na potencjalną podwójną wypłatę, no ale czy tym ulti będzie łatwo fragować? - to się okaże w praniu.

Jeśli będzie dobra kupie na 99,99%. Ma ,,snajpe" i skille wydają się mocne więc postać mi się póki co podoba. Pożyjemy zobaczymy.

w nastepnym tygodniu bedzie zobaczymy^^

pewnie polaczenie z miss fortune ala skillshot morgany ;)

Po skillach widać że nie będzie bazowała na "normal attack" czyli będzie najprawdopodbiej AP.

Ammon nigdy nie wiadomo, ja tam wole ad + attack speed + crit chance = owned total ;D a zobacz na passive normal attack 250% wiecej wiec chyba ad ? :D

Edit

Sluchajcie skoro normal skin jest taki zaje**** to jakie beda 2 inne skiny? ja ja odrazu kupuje za riotsy, inni mowili ze zeby kupic ja trzeba bedzie miec 5 innych postaci? :D Prawda czy plotka?

Srki ze duble posty ^^ Ale chce sie was spytac kiedy bedzie dodana nasza kochana Caitlyn? Juz byl Aproaches. czy jakos tak, znacie mniej wiecej date "ozywienia" jej w LolU ? tzn dodania do gry

wtorek chyba ;))

Witam !

Co myslicie o takiej Caitlyn ? Bedzie to polaczenie Planka + Miss Fortune? :) Mnie sie bardzo podoba ta postac ze wz na jej niezle "sniperki", mowcie co o niej sadzicie ( jaka cena bedzie ? sam przypuszczam 6300 a moze 4800 i kiedy ja wydadza bo od 24 grudnia cichosza od riotsow na jej temat ? Sam serio nie wiem )