Dark, czy to aby nie Psiryj?
Każdy ma inne gusta, tylko oby tutaj nie było kłótni z byle powodu.
Dark, czy to aby nie Psiryj?
Każdy ma inne gusta, tylko oby tutaj nie było kłótni z byle powodu.
Co do gitary to powiem tak z jednej strony jest trudnej bo wszystko robisz w czasie rzeczywistym i jak coś nie wyjdzie to nie fajnie ale tak jak mówiłem obsługa programu jest trudniejsza bo to jak obsługa kilkunastu instrumentów nie jednego . Na pewno żeby tak pykać jak koleś z twojego linku trzeba mieć talent btw gra świetnie
. Peace
A ja uważam że to co robi Jon Lajoie w dowolnej piosence (może są pojedyncze wyjątki) to coś miernego, nawet jak na parodiowanie. Rzadko kiedy wywołuje uśmiech na mojej twarzy i nie mam pojęcia co w nim ludzie widzą.
Poza tym... co komu szkodzi fakt, że ktoś słucha innej muzyki? Tylko ludzie o zamkniętych umysłach zamykają się na jeden gatunek (ewentualnie osoby o radykalnych poglądach... w sumie na jedno wychodzi). To że słucham głównie rocka (w różnych postaciach - Staind, Papa Roach, Guano Apes, Nickelback, nawet miejsce na pop-rock jak Daughtry się znajdzie itd.) nie znaczy że ma mi się nie podobać jakaś piosenka popowa, metalowa (Black River), hiphopowa (WWO), czy nawet dubstepowa (Bangarang). Zawsze, nawet w najgorszym gatunku muzycznym może znaleźć się jakaś perełka która wpada w ucho.
To oczywiście nie znaczy że nie będę uważać że większość hiphopu to kicha, podobnie jak z dubstepem. Te gatunki mi nie pasują i słuchać ich dobrowolnie nie będę, podobnie jak popgwiazdek w stylu Madonny czy Lady Gagi. Ale nie ma co hejcić, bo każdy słucha tego co mu w sercu gra.
Muzyka POP to jedno WIELKIE GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!
No to up sie popisal;d Mozecie wkleic to czego sluchacie,chetnie poslucham.
Ja uważam, że granie na instrumencie jest trudniejsze. Trudniej dojść w tym do perfekcji niż w obsłudze programu.
Jesli ktos slucha popu i sie nim jara czego nie popieram(niestety taka wiekszosc istnieje na swiecie) to pokaze wam o ile jeszcze nie wiecie na czym to naprawde polega;] tutaj link do filmiku na yt