Cala prawda o muzyce pop

Jesli ktos slucha popu i sie nim jara czego nie popieram(niestety taka wiekszosc istnieje na swiecie) to pokaze wam o ile jeszcze nie wiecie na czym to naprawde polega;] tutaj link do filmiku na yt

To, że akurat TY tego nie lubisz, nie znaczy, że inni maja nagle przestać (bo nie wiem co innego ma to na celu). Sam wolę klimaty punkowe, rockowe, ale chętnie posłucham jakiegoś dubstepu, czy MJ (który moim zdaniem był i jest świetny). Nie lubisz popu? Ok, ale nie wciskaj, że on to zło innym. Kończąc - ten temat jest bezsensu, nic nie wnosi i nie rozumiem po co go założyłeś.

Aha, no i dla sprostowania, tak ewentualnie ;) Nie każdy artysta (nawet dzisiejszy) jest taki jak w tym teledysku (?). Poza tym, chyba każdy myślący człowiek domyśli się, która piosenka jest dla zysku, jest głupia i nie ma absolutnie żadnego przesłania, a która faktycznie coś wnosi i jest robiona z pasji.

Temat jest o muzyce,moge w nim napisac co chce byle to nie bylby offtop:) chcialem pokazac piosenke:) a raczej nie jestem idiota zeby zalozyc temat-------->piosenka--------->link.

Generalnie kazdy ma swoje zdanie i nie bronie mu go wyrazac wiec ty nie bron mi:) ja wlasnie pokazalem jaki jest pop, to jest moje zdanie nie wmawiam nikomu ze ma sie z nim zgadzac:)

każdy ma swój gust (ja np: lubię techno)

a co do filmu to JL on też parodiował rap i nie jestem pewien ale też Black Metal (Nie jestem pewien)

Mozliwe.Ja to w sumie dla fanu wkleilem a azrael sie spina o nic;d

Tam zaraz, że się spinam... Po prostu napisałem, co o tym myślę, żadnej spiny nie wyczuwam ;).

Żenada, btw każdy ma własny gust, czasami muzyka pop jest fajna a czasami nie, tak jak w każdym gatunku bo przecież nie istnieją tylko np. najlepsi raperzy, metalowcy itp. To że np. tobie się nie podoba to zapewniam Cię że Rzesza innych zwolenników lubi taki gatunek muzyki.

Ehhhh.Temat o muzyce, pamiętam jak kiedyś napisałem w podobnym temacie, że moją muzyką jest dubstep to taki hate na mnie poleciał, że aż się dziwie iż tacy ludzie istnieją :P.

Co do samego tematu, to prawda może i ta piosenka jest taka jaka jest, ale istnieją też inne, to tak jak np. w rapie Firma (JP JP) muzyka bez sensu (moim zdaniem) i kaczor (muzyka która już ma sens).

Każdy gatunek muzyczny ma swoich odbiorców . Dla Ciebie może ważne jest przesłanie i słowa ale dla niektórych takich jak ja ważny jest rytm i melodia i dlatego osobiście słucham muzyki elektronicznej przede wszystkim Dubstep`u Drumstepu DnB Elektro i progressive Housu . Wiec nie oceniaj gatunku i tytuł twojego tematu jest do bani bo np nie było by Ci miło jak bym to ja znalazł jakiś szmelc(bo takowy można znaleźć każdym) z gatunku jakiego ty słuchasz i nieznająca się na tym i napisał że od to jest cała prawda !

To jest logiczne ze wszedzie jest ktos gorszy i lepszy.Aaa co do dubstepu to nawet spoko:)

lapcie

:) spoko koles:) zrobil dubstep w 10 sekund;p

Ja osobiście słucham wszelakich odmian punka, rocka i lżejszego metalu. Nie lubię techno, dubu, popu, rapu( no chyba, że Łona), ale nie okazuję tego nienawiścią/hejtem. Słucham co słucham i nie czepiam się tego co słuchają inni.

Sorryyyy death143 ale to co wrzuciłeś to jest żenada nie ma żadnego powarzonego artysty co "robi dubstep" plując do mikrofonu i przez takie filmiki ludzie mają krzywe spostrzeżenie na ten rodzaj muzyki .Tu łapcie jeden z najlepszych utworów z tego gatunku

[media=]

PS: Jeśli ktoś by chciał pogadać , dowiedzieć się o sporej ilości wykonawców/producentów/dj`ów z zaresu Dubstep`u i nie tylko niech pisze na priv lub na gg raczej siedzę na nie widoku :)

To co wrzucił death jest spojrzeniem osób które tak odbierają dubstep to co ty wrzuciłeś to przebój lata dla gimbazy jednak ja wole przeboje na lata powiedz mi kto będzie pamiętał o tym utworze za 5-10 lat?

Edit: Chociaż dubstep nie różni się tak bardzo od ciężkiego metalu też machasz głową i próbujesz zrozumieć co chciał przekazać twórca.

Jakiś dupstep z fandomu też się znalazł

Toleruje każdy gatunek muzyki który jest tworzony przez ludzi a nie przez komputer co to za problem nauczyć się obsługiwać program i zarabiać na tym.

Jak sama nazwa wskazuje POPULAR MUSIC, chyba nie trzeba wyjaśniać do kogo jest skierowana. :P

@Kruszyn99

"Przebój lata dla gimbazy" wtf koleś ? W takim razie 50% piosenek tego gatunku bedzie przebojem lata dla gimbazy ? Weź się ogarnij bo pleciesz bzdury ! Kto będzie pamiętał może ludzie którzy słuchają takiej muzyki ? "Co to za problem nauczyć się obsługiwać program i zarabiać na tym" to się naucz jak taki cwaniak dal twojej informacji tworząc muzykę np w FL studio nie jest łatwo jest to zdecydowanie trudniejsze niż nauka gry np na gitarze . Tworzenie takiej muzyki jest bardziej podobne to komponowania niż gry na instrumencie. Żeby nie było że jestem jakimś haterem i nie toleruje innych gatunków to powiem że szanuje każdy rodzaj muzyki nie każdy lubię ale każdy szanuje.

watpie ze program jest ciezej oblugiwac:) pewnie do perfekcji tak ale to zes przegial z ta gitara... wiesZ sa ludzie ktorzy mysla ze naucza sie 3 rifow i umieja zagrac melodie z m jak milosc to sa masterami;] profesjonalni gitarzysci jak np igor presnyakov nie dosc ze maja talent od urodzenia to jeszcze przez cale zycie sie ucza:) tutaj link jesli ktos lubi posluchac dobrej gitary:)

. i nie nie ma hate z mojej strony.Ale zdanie z gitara mnie wkurzylo.Peace.

Zawsze lubiłem takie tematy, ktoś wkleja jakiś filmik i nieświadomie wywołuje fale takiego hejtu, że to jest po prostu straszne:D.Brakuje mi tu tylko tego gościa który kiedyś w innym temacie pisał, że pop to muzyka ilumatów którzy sterują dzięki temu ludźmi.

Nic temat dodaje do obserwowanych bo za niedługo może tu być ciekawie:).

Tak się składa, że uczyłem się kiedyś obsługi FL studio lecz znudziło mnie to po może 2 tygodniach więc nie widzę problemu siedzieć przed tym pół roku i się nauczyć perfekcyjnie.