Call of Duty MW3 pare pytan

Witam.

Na wstępie napisze, że zbytnio nie orientuje się jak wygląda sprawa z DLC do Call of Duty, proszę wiec o wyrozumiałość oraz o szczegółowe napisanie.

A oto parę pytań:

1.Jak wygląda gra multiplayer przy Call of Duty MW3

2. Czy wart jest zakupu powyższy tytuł( czy jest duzo map obecnie i czy gra dużo ludzi, oraz jak wygląda sprawa z hacker-ami )

3.Czy mogę kupić sam dodatek MW3 i mimo to mieć dość dużo serwerów oraz z kim grac, czy musze wszystkie DLC kupić.

4.Oraz czy mógłbyś napisać coś od siebie na temat gry, oczywiście jeżeli w nią grałeś coś w stylu plusów i minusów

Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź

1.Nie wiem,jeszcze nie grałem w multi

2.uważam że warto.całkiem przyzwoita kampania,misje dodatkowe,16 map z trybem survival

3.ale jak dodatek MW3? MW3 jest zupełnie oddzielną grą.to nie dodatek/DLC

4.No to podzielę to

plusy:

ciekawa fabuła(według mnie)

dobra grafika

dużo map z trybem survival( biegasz i zabijasz wszelkie typy wrogów,dostajesz kasę,kupujesz bronie i masz po prostu przeżyć)

około 16 misji dodatkowych,do wykonania na czas

gra nie wymaga blaszaka za kilka tysięcy by móc komfortowo grać :P

minusy:

choć fajna,to dość krótka kampania

więcej minusów nie przychodzi mi na myśl

Witam.Na wstępie napisze, że zbytnio nie orientuje się jak wygląda sprawa z DLC do Call of Duty, proszę wiec o wyrozumiałość oraz o szczegółowe napisanie.A oto parę pytań:1.Jak wygląda gra multiplayer przy Call of Duty MW32. Czy wart jest zakupu powyższy tytuł( czy jest duzo map obecnie i czy gra dużo ludzi, oraz jak wygląda sprawa z hacker-ami )3.Czy mogę kupić sam dodatek MW3 i mimo to mieć dość dużo serwerów oraz z kim grac, czy musze wszystkie DLC kupić.4.Oraz czy mógłbyś napisać coś od siebie na temat gry, oczywiście jeżeli w nią grałeś coś w stylu plusów i minusówPozdrawiam i dziękuje za odpowiedź

Zapomniałem dodać ze interesuje mnie głównie multiplayer.

1. Jak każde Call of Duty. Biegasz po małych mapach i zabijasz jak największe ilości przeciwników przy okazji używając killstreaków.

2. Nadal uważam że warto. Mimo że wiele ludzi uważa, że MW3 to jedna z najgorszych części tej serii, to ja bawiłem się przednio. Kilka moabów też się wbiło :D. Co do hackerów... Oglądam streamy gdzie ludzie czasami grywają w mw3 i mało hackerów siedzi.

3. Chodzi Ci o samą grę bez dodatków? Wiele tych serwerów nie będzie...

4. Coś od siebie... Wiele spędzonych godzin, wiele zabawy, nerwów, moabów... Ale będąc szczerym, kup grę i pobierz moda 4delta1. Będziesz mieć wszystkie DLC, a podstawkę oryginalną :).

1. Małe mapy, szybka rozgrywka. Patrz @UP

2. Jest warta pieniędzy, map jest wystarczająco( w CODzie nigdy z tym problemów nie było), hackerzy zdarzają się ale w porównaniu do innych gier to sporadycznie, sporo ludzi gra.

3. MW3 to gra sama w sobie, kupujesz i grasz.

4. Plusy: dużo trybów gry, małe, średnie mapy, masa broni dodatków, kamuflaży, perki(czyli takie extra umiejętności każdy może wybrać sobie np: Szybsze celowanie przez przyrządy celownicze), przyzwoita oprawa graficzna, ciekawe nagrody za serie zabójstw.

Mw3 bez dlc gra dużo ludzi więc spokojnie możesz grać bez nich(sam ich nie mam).Co do gry,cheaterów jest niestety co raz więcej co psuje rozgrywkę,lecz i tak ta część daje dużo frajdy.

Plusy:

-Dużo broni oraz duperelków do nich(perki,tłumiki,skórki)

-Dużo ludzi na serwerach

-Wejdzie na każdego klocka ;)

Minusy:

-Co raz więcej cheaterów

-Dzieci Neo na serwerach wyzywają Cię bo masz 13:0

-Kolosy tego nie powinno być w multiplayer(moim zdaniem)

Witam.

Na wstępie napisze, że zbytnio nie orientuje się jak wygląda sprawa z DLC do Call of Duty, proszę wiec o wyrozumiałość oraz o szczegółowe napisanie.

A oto parę pytań:

1.Jak wygląda gra multiplayer przy Call of Duty MW3

2. Czy wart jest zakupu powyższy tytuł( czy jest duzo map obecnie i czy gra dużo ludzi, oraz jak wygląda sprawa z hacker-ami )

3.Czy mogę kupić sam dodatek MW3 i mimo to mieć dość dużo serwerów oraz z kim grac, czy musze wszystkie DLC kupić.

4.Oraz czy mógłbyś napisać coś od siebie na temat gry, oczywiście jeżeli w nią grałeś coś w stylu plusów i minusów

Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź