Call of Duty : Online - jak zagrać?

Witam jestem pewny że są ludzie grający na chinolu chciałbym prosić o przejrzystą instrukcję bo te które do tej pory ujrzałem nie działały albo nie wchodziły ID generatory albo inne duperele proszę o pomoc gdyż chciałbym sobie pograć :D

Ja bym ci zaproponował inną grę, nie lepiej wydać 10zł na CS go? Te Call of Duty ich jest z d*py...

warn_ico.png
Warn za offtop. - Might

OFF TOPIC (whatever i tak dostane warn'a znów xD): nie lepiej ci pozbierać tam nw ile teraz kosztuje MW2 lub MW3, ale nie lepiej pozbierać?

warn_ico.png
Dokładnie. Warn za offtop. - Might

Mam MW MW2 MW3 i CS:GO :) chce sobie zagrać w Online mogę ?

O ile wydawca nie zastosował blokady IP dla graczy z Europy czy gdzie tam mieszkasz to jak najbardziej możesz. To też można obejść, ale robiąc to łamiesz licencję i po wykryciu zostaniesz potraktowany jak zwykły cheater. Jeżeli chcesz zagrać to wejdź na oficjalną stronę gry i postępuj według wskazówek. Nie znasz języka używanego na stronie oraz w grze? Musisz uzupełnić braki i tyle.

Witam jestem pewny że są ludzie grający na chinolu chciałbym prosić o przejrzystą instrukcję bo te które do tej pory ujrzałem nie działały albo nie wchodziły ID generatory albo inne duperele proszę o pomoc gdyż chciałbym sobie pograć :D