Call Of Juarez: Więzy Krwi Poroblem ! HELP

Witam.

Mam problem z grą Call OF Juarez:Więzy Krwi (była dodawana do najnowszego CDA).

Otóż gdy uruchamiam grę i włączam tryb dla pojedynczego gracz , i pokazuje się pierwszy filmik (gdy dwóch kolesi mierzy w siebie nawzajem z rewolwerów) leci on gdzieś ok. 15 sekund i się nagle zacina cała gra , i po chwili wyłącza cała gra i nie wyskakuje żaden błąd np. że gra przestała działać (posiadam viste), po prostu nic pokazuje się pulpit.

Nawet gdy pomijam ten filmik pokazuje się ikonka wczytywania i znowu się zacina cała gra i tak jak wcześniej opisywałem gra się wyłącza.

Z góry dziękuje za pomoc.

PS: 1.Komputer spełnia wymagania gry

2.Próbowałem na wszystkich ustawieniach gry.

Spróbuj reinstalla, być może jakieś pliki nie zostały skopiowane podczas instalacji :P

Reinstall nie pomógł tylko po ominięciu filmiku widać zarysy gry ale tylko jak się dobrze przyjrzysz

PS;Zapomniałem wspomnieć ze niedawno pobrałem sobie tę grę i też nie działała (w ten sam sposóB) tylko wtedy myślałem że to przez grę że morze jakaś uszkodzona czy coś

-wyłącz antywirusa

-zmień ustawienia na low

-zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej

-wyłącz antywirusa -zmień ustawienia na low -zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej

I do tego najnowszy DirectX. :)

Witam.

Mam problem z grą Call OF Juarez:Więzy Krwi (była dodawana do najnowszego CDA).

Otóż gdy uruchamiam grę i włączam tryb dla pojedynczego gracz , i pokazuje się pierwszy filmik (gdy dwóch kolesi mierzy w siebie nawzajem z rewolwerów) leci on gdzieś ok. 15 sekund i się nagle zacina cała gra , i po chwili wyłącza cała gra i nie wyskakuje żaden błąd np. że gra przestała działać (posiadam viste), po prostu nic pokazuje się pulpit.

Nawet gdy pomijam ten filmik pokazuje się ikonka wczytywania i znowu się zacina cała gra i tak jak wcześniej opisywałem gra się wyłącza.

Z góry dziękuje za pomoc.

PS: 1.Komputer spełnia wymagania gry

2.Próbowałem na wszystkich ustawieniach gry.