Canaan Online

Witam!

Nowej recenzji pisać nie będę, gdyż gra została już dodana...

Jak na grę VIA, ma się naprawdę czym pochwalić...

Od jakiegoś czasu nie mam cierpliwości do MMORPG'ow, za to w wolnym czasie, lubię poexpić ;)

Co wyróżnia Canaan'a od innych VIA? (Pfff... Nuda! Przecież już jest tyle VIA MMORPG'ów...) Otóż nie! CO (czyt. Canaan Online) jest dynamiczna! Nie odstaję nawet od zwykłych MMORPG! Tytuł ten spodoba się szczególnie fanom takich gier jak Heores, czy Myth War, gdyż walka jest podzielona na tury.

W grze mamy do wyboru 4 klasy (Warrior, Priest, Ranger i Mage), ponadto twórcy wprowadzili bardzo rozwinięty Pet System, zaczynający się na łapaniu własnego peta, treningu go, po czym można go sprzedać, crafting także nie zostaje w tyle...

Zauważyłem, iż CO nie posiada Polskiego FanSit'u, tak mało osób gra?

Zapraszam!

canaan.gpotato.eu

Jak trafnie zauważyłeś, recenzja została dodana. Ale i tak opisałeś grę...

Otóż nie! CO (czyt. Canaan Online) jest dynamiczna! Nie odstaję nawet od zwykłych MMORPG!

Chyba się pomyliłeś. Walka jest turowa i meeeega nudna. Ponadto nie dziw się, że tak mało osób (przynajmniej w Polski) w to gra, bo tak cukierkowej gry jeszcze nie widziałem. Już sama gamma kolorów odstrasza:)

@guru

Flyff i podobne tytuły grafikę mają gorszą...

Zależy od gustu, jednak za "słitaśnymi" nie przepadam, a jednak CO mnie przyciągło

Na przyszłość proszę o nie wypowiadanie się osób, ktore nic do tematu nowego nie wnosza...

Guru i ja wnieśliśmy coś do tematu: ja Cię poprawiłem a guru napisał że gra jest turowa i meeeeega nudna.

Mogę dopowiedzieć nowi gracze nie mają szans dostać się na pierwsze miejsce w rankingu... w sumie to nie ma chyba takiej gry.

Fajna polecam

Polecam grę, nawet jeśli się komuś nie spodoba, to czasu nie straci.

Podoba mi się, że instancje można wykonywać już od niskiego poziomu.

Grałem healerem, świetna postać! W połączeniu z petem, healer stanowi świetną postać do gry solo.

Są gusty i guściki, ale dla mnie walka, szczególnie ta w party przeciwko większej ilości mobków nie jest dla mnie nudna.

Witam!

Nowej recenzji pisać nie będę, gdyż gra została już dodana...

Jak na grę VIA, ma się naprawdę czym pochwalić...

Od jakiegoś czasu nie mam cierpliwości do MMORPG'ow, za to w wolnym czasie, lubię poexpić ;)

Co wyróżnia Canaan'a od innych VIA? (Pfff... Nuda! Przecież już jest tyle VIA MMORPG'ów...) Otóż nie! CO (czyt. Canaan Online) jest dynamiczna! Nie odstaję nawet od zwykłych MMORPG! Tytuł ten spodoba się szczególnie fanom takich gier jak Heores, czy Myth War, gdyż walka jest podzielona na tury.

W grze mamy do wyboru 4 klasy (Warrior, Priest, Ranger i Mage), ponadto twórcy wprowadzili bardzo rozwinięty Pet System, zaczynający się na łapaniu własnego peta, treningu go, po czym można go sprzedać, crafting także nie zostaje w tyle...

Zauważyłem, iż CO nie posiada Polskiego FanSit'u, tak mało osób gra?

Zapraszam!

canaan.gpotato.eu