Potrzebuje pomocy wszystko probowalem i nic nie dalo;/
Cannot start HackShield driver
Przydało by się zdjęcie z errorem. Tam powinno pisać coś więcej.
nie nic niema wiecej najpier laduje sie to cos na dole po lewej stronie ekranu po tem wyskakuje ten blad
Zobacz czy Firewall i antywir nie blokuje dostępu. Na wszelki wypadek dodaj Vinde do wyjątków. Doczytałem się też, że użytkownicy Avasta mają b.często ten problem i o dziwo zaleceniem jest deinstalacja Avasta oO. (tak samo jak AVG[co prawda ja mam AVG ale problemów nie miałem]).
nie zadzialalo a tak bym se pogral ta gre pls help;/
(Zacytuję z pewnego forum) Zobacz, czy masz wszystkie te pliki:
(to dotyczy innej gry nexona, ale myślę, że to jest to samo co do Vindictusa)
"Hackshield Error code=30000090"
= This appears when there is a problem with network connection. Please try again later.
If not;
a. Run C:\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield\HSUpdate.exe
b. Run C:\\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield\Update\autoup.exe
c. Start Game.
"Hackshield Update has timed out."
= This appears when there is a file(SHield.env) missing in HackShield folder.
Please check C:\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield folder for
"SHield.env" file. If you don't have "SHield.env", please uninstall FreeStyle
completely and re-install.
If you have "SHield.env", please send us an e-mail for furthur instruction. ( gamekiss@joycity.com )
"Hackshield Error code=10103"
= This error appears when using Operation System that is not supported.
(eg. Windows 7)
No i jeszcze poczytaj tutaj: >>>KLIK<<<
Mam nadzieję, że mogę umieścić tego linka tutaj, ponieważ właśnie to może pomóc, a bez sensu jest żebym Ci to przepisywała
zrobilem wszystko i tak to samo wychodzi
A skąd ściągałeś instalkę? Ze strony Vindictusa czy z jakichś innych źródeł?
ze strony vindictus
A instalowałeś grę od nowa?
To trochę dziwne, żeby po zrobieniu tych wszystkich rzeczy, które pisałam, nadal Ci nie działał Vindictus
ta nawet 2 razy
A ile u Ciebie na komputerze Vindictus zajmuje pamięci?
Powinno być 2,42 GB - masz tyle ?
dokladnie tyle samo
Szczerze mówiąc, to już nie wiem jak Ci pomóc. A może masz amerykańską wersję, chociaż jestem pewna, że nie, to sprawdź Poczytaj jeszcze w googlach, bo nie za bardzo chyba mogę umieszczać tu linki do innych forum
A nadal pojawia Ci się ten sam błąd czy teraz coś innego ?
tak ciagle to samo;/
Szczerze mówiąc, to już nie wiem jak Ci pomóc. A może masz amerykańską wersję, chociaż jestem pewna, że nie, to sprawdź Poczytaj jeszcze w googlach, bo nie za bardzo chyba mogę umieszczać tu linki do innych forum A nadal pojawia Ci się ten sam błąd czy teraz coś innego ?
Niepotrzebnie się głowisz, a kolega, który założył ten temat nie wpadł nawet żeby zrobić chociaż screena z błędem, tylko zakłada post z mniej więcej takim sensem: "mam błąd, proszę pomóżcie", w takiej chwili oczywiście każdy pozjadał wszystkie umysły świata i dokładnie wie jak mu pomóc.
@bayraktar
Jeśli jesteś zbyt leniwy żeby opisać nam problem, a niestety za głupotę i lenistwo się płaci, teraz w Twoim przypadku czasem, wejdź Tutaj, bądź Tutaj i poszukaj opisu swojego problemu.
A moderatorom proponuję zamknięcie tego tematu...
taa niestety nie jestem taki jak ty i nie potrafie caly dzien przesiedziec na kompie i szukac na to odp. Mam swoje treningi i sprawy , a raz nawet szukalem na to odp z godzine i znalazlem rozne brednie albo ze tego sie nie da naprawic , a screena moglem dodac to moja wina , ale i tak dzieki Sheitah i Miyako za probowali mi pomoc
taa niestety nie jestem taki jak ty i nie potrafie caly dzien przesiedziec na kompie i szukac na to odp. Mam swoje treningi i sprawy , a raz nawet szukalem na to odp z godzine i znalazlem rozne brednie albo ze tego sie nie da naprawic , a screena moglem dodac to moja wina , ale i tak dzieki Sheitah i Miyako za probowali mi pomoc
Tu nawet nie chodzi o szukanie , ale przed założeniem tematu sam to powinieneś zrobić.Mówisz , że nie masz całego dnia na szukanie , ale jak dla ciebie tak długo sie screena robi to wybacz , ale to już jest znak lenistwa......
Zgadzam się w 100% z Innyenn "cannot start HackShield driver" dowiedzieliśmy się z tego tak dużo , że aż nie może uruchomić 1 rzeczy...
a i bys juz nie narzekal ze jestem taki "leniwy" to mam tutaj screena http://zapodaj.net/8349acff8200.bmp.html
Ha! Dobry error. Tak sobie myślę... może usuń cały folder z HackShieldem i włącz w laucherze update. Powinien go od nowa pobrać. Czasami taka operacja pomagała, nie wiem jak to będzie wyglądać w tej sytuacji.