Cannot start HackShield driver

Potrzebuje pomocy wszystko probowalem i nic nie dalo;/

Przydało by się zdjęcie z errorem. Tam powinno pisać coś więcej.

nie nic niema wiecej najpier laduje sie to cos na dole po lewej stronie ekranu po tem wyskakuje ten blad

Zobacz czy Firewall i antywir nie blokuje dostępu. Na wszelki wypadek dodaj Vinde do wyjątków. Doczytałem się też, że użytkownicy Avasta mają b.często ten problem i o dziwo zaleceniem jest deinstalacja Avasta oO. (tak samo jak AVG[co prawda ja mam AVG ale problemów nie miałem]).

nie zadzialalo a tak bym se pogral ta gre pls help;/

(Zacytuję z pewnego forum) Zobacz, czy masz wszystkie te pliki:

(to dotyczy innej gry nexona, ale myślę, że to jest to samo co do Vindictusa)

"Hackshield Error code=30000090"

= This appears when there is a problem with network connection. Please try again later.

If not;

a. Run C:\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield\HSUpdate.exe

b. Run C:\\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield\Update\autoup.exe

c. Start Game.

"Hackshield Update has timed out."

= This appears when there is a file(SHield.env) missing in HackShield folder.

Please check C:\Program Files\GameKiss\FreeStyle\HackShield folder for

"SHield.env" file. If you don't have "SHield.env", please uninstall FreeStyle

completely and re-install.

If you have "SHield.env", please send us an e-mail for furthur instruction. ( gamekiss@joycity.com )

"Hackshield Error code=10103"

= This error appears when using Operation System that is not supported.

(eg. Windows 7)

No i jeszcze poczytaj tutaj: >>>KLIK<<<

Mam nadzieję, że mogę umieścić tego linka tutaj, ponieważ właśnie to może pomóc, a bez sensu jest żebym Ci to przepisywała :unsure:

zrobilem wszystko i tak to samo wychodzi

A skąd ściągałeś instalkę? Ze strony Vindictusa czy z jakichś innych źródeł?

ze strony vindictus

A instalowałeś grę od nowa?

To trochę dziwne, żeby po zrobieniu tych wszystkich rzeczy, które pisałam, nadal Ci nie działał Vindictus :huh:

ta nawet 2 razy

A ile u Ciebie na komputerze Vindictus zajmuje pamięci?

Powinno być 2,42 GB - masz tyle ?

dokladnie tyle samo

Szczerze mówiąc, to już nie wiem jak Ci pomóc. A może masz amerykańską wersję, chociaż jestem pewna, że nie, to sprawdź ;) Poczytaj jeszcze w googlach, bo nie za bardzo chyba mogę umieszczać tu linki do innych forum :unsure:

A nadal pojawia Ci się ten sam błąd czy teraz coś innego ?

tak ciagle to samo;/

Szczerze mówiąc, to już nie wiem jak Ci pomóc. A może masz amerykańską wersję, chociaż jestem pewna, że nie, to sprawdź Poczytaj jeszcze w googlach, bo nie za bardzo chyba mogę umieszczać tu linki do innych forum A nadal pojawia Ci się ten sam błąd czy teraz coś innego ?

Niepotrzebnie się głowisz, a kolega, który założył ten temat nie wpadł nawet żeby zrobić chociaż screena z błędem, tylko zakłada post z mniej więcej takim sensem: "mam błąd, proszę pomóżcie", w takiej chwili oczywiście każdy pozjadał wszystkie umysły świata i dokładnie wie jak mu pomóc.

@bayraktar

Jeśli jesteś zbyt leniwy żeby opisać nam problem, a niestety za głupotę i lenistwo się płaci, teraz w Twoim przypadku czasem, wejdź Tutaj, bądź Tutaj i poszukaj opisu swojego problemu.

A moderatorom proponuję zamknięcie tego tematu... ;)

taa niestety nie jestem taki jak ty i nie potrafie caly dzien przesiedziec na kompie i szukac na to odp. Mam swoje treningi i sprawy , a raz nawet szukalem na to odp z godzine i znalazlem rozne brednie albo ze tego sie nie da naprawic , a screena moglem dodac to moja wina , ale i tak dzieki Sheitah i Miyako za probowali mi pomoc

taa niestety nie jestem taki jak ty i nie potrafie caly dzien przesiedziec na kompie i szukac na to odp. Mam swoje treningi i sprawy , a raz nawet szukalem na to odp z godzine i znalazlem rozne brednie albo ze tego sie nie da naprawic , a screena moglem dodac to moja wina , ale i tak dzieki Sheitah i Miyako za probowali mi pomoc

Tu nawet nie chodzi o szukanie , ale przed założeniem tematu sam to powinieneś zrobić.Mówisz , że nie masz całego dnia na szukanie , ale jak dla ciebie tak długo sie screena robi to wybacz , ale to już jest znak lenistwa......

Zgadzam się w 100% z Innyenn "cannot start HackShield driver" dowiedzieliśmy się z tego tak dużo , że aż nie może uruchomić 1 rzeczy...

a i bys juz nie narzekal ze jestem taki "leniwy" to mam tutaj screena http://zapodaj.net/8349acff8200.bmp.html

Ha! Dobry error. Tak sobie myślę... może usuń cały folder z HackShieldem i włącz w laucherze update. Powinien go od nowa pobrać. Czasami taka operacja pomagała, nie wiem jak to będzie wyglądać w tej sytuacji.