Cartoon Network Universe: FusionFall

Cartoon Network Universe: FusionFall jest typowym przedstawicielem gatunku MMO, co oznacza, iż produkt ten jest nakierowany wyłącznie na rozgrywkę większej ilości graczy, tak aby mogli ze sobą wchodzić w różne rodzaje interakcji. FusionFall jest jednak zdecydowanie mniej skomplikowany od większości innych reprezentantów tego gatunku, a to dlatego, że został przygotowany w głównej mierze z myślą o młodszym odbiorcy (do 8 - 14 roku życia).

Akcja rozgrywać ma się wprawdzie na Ziemi, ale nie takiej, jaką znamy, lecz w wersji przerysowanej i przypominającej mocno właśnie wspomniane kreskówki. Spotkać tam będzie można więc i słynnego Dextera z Dexter`s Laboratory, i Mandy, i Billy`ego oraz wielu innych. Naszym celem okaże się ratowanie planety przed inwazją zielonych ufoludków. Ogólne założenia fabuły FusionFall mówią o konieczności powstrzymania inwazji kosmicznego najeźdźcy, planującego doprowadzić do zniszczenia świata przy wykorzystaniu specyficznej dla wielu kreskówek zielonej mazi.

Adres: http://www.fusionfall.com

P.S.Treść wzięta ze strony http://www.fusionfall.pl

Przy tworzeniu gry brały udziałe takie osoby z branży gier MMO:

-Sam Lewis (Star Wars Galaxies)

-Robert Knopf (Ultima Online)

-Richard Weil (City of Heroes, Lineage II)

Z taką grupą doświadczonych pracowników w zespole można przewidywać, że FusionFall naprawdę zaistnieje w świecie gier MMORPG, a dokładniej w świecie MMORPG 8-14-latków.

Zarejestrowałem się i coś mi się tam ściąga więc zaraz zrobię editkę i napiszę x]

Edit:

Jak na razie bardzo fajne xD mam nadzieje że później też będzie x]

Pzdro

Zarejestrowałem się i coś mi się tam ściąga więc zaraz zrobię editkę i napiszę x]Edit:Jak na razie bardzo fajne xD mam nadzieje że później też będzie x]Pzdro

Chyba fajna ale kolega mi mówił że w jakimś tam momencie można wykupić konto premium(chyba żeby dalej grać trzeba) nie wiem dokładnie więc pograj i powiedz mi ,dzięki ;)

Może być ciekawie!

P.S. Zarejestruj się w Gladaitusie na 11serw i znajdź mnie (obi-wak)

Ta gra to jakis syf!!! Kompa mi ścina i Firefox się wyłącza!!!!

Może być ciekawie!P.S. Zarejestruj się w Gladaitusie na 11serw i znajdź mnie (obi-wak)Ta gra to jakis syf!!! Kompa mi ścina i Firefox się wyłącza!!!!

Mi na operze nie działa ale na IE 8 coś tam chodzi(wszystko się ściągneło teraz próbuje się zalogować)

Ja gram na Mozilli a Opere skasowałem bo mi miejsca na Gothica brakło :D . A Internet Explorel 8 z niewiadomych mi powodów ne chce się zainstalować. Pisze (jakoś tak): Język instalacji nie jest kompatybilny (czy jakoś tak) z językiem komputera!!! Ale ja po prostu uwielbiam Firefoxa i nie zamieżam sie z nim roztawać!

-_-

Cartoon Network Universe: FusionFall jest typowym przedstawicielem gatunku MMO, co oznacza, iż produkt ten jest nakierowany wyłącznie na rozgrywkę większej ilości graczy, tak aby mogli ze sobą wchodzić w różne rodzaje interakcji. FusionFall jest jednak zdecydowanie mniej skomplikowany od większości innych reprezentantów tego gatunku, a to dlatego, że został przygotowany w głównej mierze z myślą o młodszym odbiorcy (do 8 - 14 roku życia).

Akcja rozgrywać ma się wprawdzie na Ziemi, ale nie takiej, jaką znamy, lecz w wersji przerysowanej i przypominającej mocno właśnie wspomniane kreskówki. Spotkać tam będzie można więc i słynnego Dextera z Dexter`s Laboratory, i Mandy, i Billy`ego oraz wielu innych. Naszym celem okaże się ratowanie planety przed inwazją zielonych ufoludków. Ogólne założenia fabuły FusionFall mówią o konieczności powstrzymania inwazji kosmicznego najeźdźcy, planującego doprowadzić do zniszczenia świata przy wykorzystaniu specyficznej dla wielu kreskówek zielonej mazi.

Adres: http://www.fusionfall.com

P.S.Treść wzięta ze strony http://www.fusionfall.pl

Przy tworzeniu gry brały udziałe takie osoby z branży gier MMO:

-Sam Lewis (Star Wars Galaxies)

-Robert Knopf (Ultima Online)

-Richard Weil (City of Heroes, Lineage II)

Z taką grupą doświadczonych pracowników w zespole można przewidywać, że FusionFall naprawdę zaistnieje w świecie gier MMORPG, a dokładniej w świecie MMORPG 8-14-latków.