Casual Play - Runescape

Hejka!

Podczas ostatniej premiery rs3 był ogromny hype polaków na tą produkcję i postanowiłem zrobić coś w stylu klanu/gildii w celu ułatwienia komunikacji między graczami, umilenia czasu podczas expa i przede wszystkim pomocy nowym graczom, którzy nie mieli nigdy z Runescape'em do czynienia. Dopiero co wpadłem na ten pomysł i nawet nie mam gildii jeszcze założonej (5 graczy wymaganych). Osoby chętne serdecznie zapraszam ;). Nie ma żadnych wymagań z wyjątkiem kultury...

Nigdy nie zakładałem takiego tematu i nigdy nic nie prezentowałem. Jeśli budowa zdań i interpunkcja was nie przeraziła i chcecie dołączyć to zapraszam na rozmowę na PW lub gg: 5329585. Posiadam ts3 ;3 Tsa podam na gg lub pw.

AAA i jeszcze jedno... Osoby, które chcą dołączyć przejdą mini-game, który będzie testem na inteligencje ^^

Witam byłbym zainteresowany tylko nurtują mnie 2 pytania.

Jak z P2W i bardziej Quest czy Grind ?

Witam byłbym zainteresowany tylko nurtują mnie 2 pytania.Jak z P2W i bardziej Quest czy Grind ?

Kolega chyba nigdy w RS'a nie grał. Tam się nabija umiejętności i z ich przeliczenia(teraz nie pamiętam dokładnie jak to jest) wbijany jest poziom. Mowa tu o umiejętnościach służących do walki jak łucznictwo/magia/walka w zwarciu/obrona. Na arenkach PK otwartych są ograniczenia poziomowe(a przynajmniej tak było za moich starych lat w RS), gdzie ludzie wbijali tylko łucznictwo i mieli np. poziom 33-40 w nim i kosili low lvl'i, bo tamci mieli ten sam poziom, ale dzięki wyskill'owaniu kilku umiejętności.

#down

Wiem, dokładniej chodziło o 'pure'(ang. czysty) tzn. jeden, nieskalany itp., itd. Pojęcie nadal stosowane w MMO, gdy mowa np. o build'zie postaci - pure PvP lub pure PvE.

@up. To byly tzw. purki. Teraz juz to troche stracilo na popularnosci wraz z wyjsciem Evolution of Combat.

@Bleezys. Jest to gra opierajaca sie na grindzie. Jest tez p2w, ale nie widac tego na pierwszy rzut oka. I gracze placący abonament nie maja swojej wladzy na serwerach f2p.

@refresh

@refresh.

Mam wrażenie, że dostane bana ;p...

warn_ico.png
Warn za Odświeżanie poniżej 72h. - crracked

gra opiera się w 99% na grindzie, ale jedno trzeba przyznać. Nigdy nie widziałem ciekawszych questów niż w runescape. niestety większość graczy po prostu leci na poradnikach w necie.(mówie o questach 2007rs, 0quest helperów itd)

Ja bym może i grał, z tym, że z dziwnych powodów mam olbrzymi ping, co troszkę uniemożliwia mi tę grę.

Jeśli ktoś ma pomysł, dlaczego tylko w tej jednej grze mam taki ping, pisać śmiało.

@kaazame.

Pewnie ping masz aż tak wysoki przez to, że grasz na serwerach Amerykańskich albo i nawet dalszych. Postaraj się wybrać (przed wejściem do gry) serwer Europejski. Może też być błąd gry bo co jak co, ale jej silnik jest genialny... ^^

Ile teraz wynosi abonament za runescape

?

Cena jest zależna od metody zapłaty. Jeśli sms'em to ok. 28 złoty za miesiąc.

#bertyne - nie jestem głupi, wbijałem na serwa gdzie był ping ~70, a nadal opóźnienia miałem jakieś 2-2.5 sec.

Myślałem, ze chodzi ci o ping.

Jest to wada silnika. Cała gra działa na podstawie tzw. Ticków. Poczytaj w sieci na ten temat ;)

Jak jest z botami? Dalej plaga?

Na nasze szczęście już ich w ogóle nie ma ! Wcale nie ma botów, przez co ceny się trochę zmieniły...

jeśli dalej jest ekipa mogę dołączyć :) bertyne napisalem ci na gg ;)

Hejka!

Podczas ostatniej premiery rs3 był ogromny hype polaków na tą produkcję i postanowiłem zrobić coś w stylu klanu/gildii w celu ułatwienia komunikacji między graczami, umilenia czasu podczas expa i przede wszystkim pomocy nowym graczom, którzy nie mieli nigdy z Runescape'em do czynienia. Dopiero co wpadłem na ten pomysł i nawet nie mam gildii jeszcze założonej (5 graczy wymaganych). Osoby chętne serdecznie zapraszam ;). Nie ma żadnych wymagań z wyjątkiem kultury...

Nigdy nie zakładałem takiego tematu i nigdy nic nie prezentowałem. Jeśli budowa zdań i interpunkcja was nie przeraziła i chcecie dołączyć to zapraszam na rozmowę na PW lub gg: 5329585. Posiadam ts3 ;3 Tsa podam na gg lub pw.

AAA i jeszcze jedno... Osoby, które chcą dołączyć przejdą mini-game, który będzie testem na inteligencje ^^