Cataclysm patch

Witam mam pewne pytanko czy jeśli grałem na serwerze Sunwell WOTLK(EnUs) to czy jeśli chce grać na Moltenie na Cataclysm to czy musze sciągać całego clienta czy wystarczy jakiś Patch?

Potrzebujesz klienta z strony moltena który ma 28GB,ściągając oficjalnym Luncherem podbijesz do pacza który jest na Globalu i niestety nie zagrasz na Moltenie:)

O kur... az 28 gb? myslelem ze okolo 20 ehh teraz sam nie wiem czy chce mi sie to sciagac.

@EDIT-A jest możliwośc jakoś ściągnąc ten klient plikiem torrent? bo tak normalniej ak sunka sciągałem to mi się zatrzymywało po bodajrze 6gb a torrentem mi się całe ściągło.

Tak, download ze strony moltena ściąga plik Cata.torrent, który potem możesz otworzyć dowolnym downloaderem torrentów.

Aha dzięki to by było wszystko temat do zamknięcia leci lubie to dla obydwóch panów :)

Client waży około 11GB. Cały folder gotowy do gry wraz z cataclysmem waży 28GB i nie opłaca się go ściągać jak ma się WOTLKA.

Yhh Mam jeszcze jedno pytanie jak jest z kolejkami na moltenie? długo trzeba czekać? Głównie chodzi mi o serwer Sargeras.

Witam mam pewne pytanko czy jeśli grałem na serwerze Sunwell WOTLK(EnUs) to czy jeśli chce grać na Moltenie na Cataclysm to czy musze sciągać całego clienta czy wystarczy jakiś Patch?