CD-ACTION LoL

Witam, w najnowszym numerze cd-action można znaleźć kody do lola. Ja nie kupuję tej oto gazety zatem gdyby ktoś posiadał i nie był zainteresowany kodem do lola prosiłbym o je użyczenie na pw. Z góry dzięki i pozdrawiam!

Ja również chcę zachować się jak cebula, nie mam zamiaru wydawać takiego majątku i proszę o kodzik <3

Chodzi o konkretnie magazyn CD-Action? Bo jest jeszcze magazyn Lola prowadzony przez CDA oraz co jest za ten kod? Kupiłbym sobie :3

Za ten kod jest ward Dravena który kosztuje 640rp i dopalacz ip na 4 zwycięstwa.

Ten kod jest w miesięczniku czyli normalnym CD-A. Zawartość na bodajże 640RP jakiś ward i dopalacze żenada.

Bardziej niż na kodzie zależy mi na HEROS III ;), ale kod dam kumplowi.

Ja tez bym przygarnął jeśli ktoś ma zbędny :) Mieszkam w Niemczech i nie opłaca mi się w żaden sposób kupić tej gazety :(

Ludzie płacą za te kody, a Wy chcecie je za darmo ? ;D. Dla każdego kto ma kodzik i chce wyjść na plus - nie mogę podać strony, bo jest to wbrew regulaminowi, ale poszukajcie na googlach i znajdziecie :).

Również jak ktoś ma zbędny kod którego wie że nie użyje i nie odda znajomkowi który w LoLa gra to przyjmę. Cebula cebulą, ale po prostu nie kupuję CDA od cholera wie kiedy i jakoś nie ciągnie mnie do zakupu ponownie ale jak jakiś kod ma się zmarnować... :D

gdyby dali kod na 640 RP to spoko, a kod na jakąś skórkę warda i bonus na 4 zwycięstwa słabe...

też myślałem że po prostu kod na RPki, chciałem biec i kupić... Ale skoro dają tylko warda i bonusy to jakoś mnie to nie interesuje. Na skórkę warda i tak nikt nie zwraca uwagi :^)

Tez chetnie kod przygarne. Bede bardzo wdzieczny :)

Lol... oni daja to co riot im da. Bo nie mozna kupowac riot points i tego sprzedawac dalej, tak samo z wardami, skinami etc :). Dopalacz na PZ zawsze sie przyda, bo watpie ze ktos ma WSZYSTKO wykupione, a skin do warda... osobiscie nie lubie takiego ale jak ktos nie ma (640 rp bodajze kosztuje wiec kto by wydawal na to pieniadze... jednak kiedys w promocji dorwalem losowego za 200) to kazdy sie przyda :D

Witam, w najnowszym numerze cd-action można znaleźć kody do lola. Ja nie kupuję tej oto gazety zatem gdyby ktoś posiadał i nie był zainteresowany kodem do lola prosiłbym o je użyczenie na pw. Z góry dzięki i pozdrawiam!