CD-Action: Recenzja Cataclysm. Kalendarz!

Nie zwykłem pisać o czasopiśmie CD-Action, jednak dzisiejszy numer jest wyjątkowy. I wcale nie chodzi o masę prezentów i covery na DVD, tylko o mega-recenzję najnowszego dodatku do World of Warcraft – Cataclysm. Rzadko przecież zdarza się, żeby redaktorzy CDA pisali tak duuużo o grze MMORPG.O tym, że tekst jest wyjątkowy – nie muszę chyba wspominać. Przecież o ...

Wyświetl pełny artykuł

Może nawet kupię żeby się pośmiać, również z tego że Wiedźmina trawią praktycznie co miesiąc.

Wkurza mnie to, że są takimi ostrymi fanboyami wowa niektórzy :D

Kupię ten jak i każdy inny. DO tego kalendarz.

kurde musze od mamy kase wysępić na kalendarz xd

Przyznam że dawno CD Action nie kupowałem (jakiś rok?) może mi ktoś powiedzieć czy cena to nadal ok. 20zł?

cena tego numeru to 17, ale standardowo to 15

Wole ten z CKM'a :D

Ciągle widzisz panienki Freeq? bo ja mam z tyskiego i dziennie je widuje (choć innej rasy bo żubrowe takie troche) :P

Super recenzja dungeon siege III napewno przeczytam w necie :P

Nie zwykłem pisać o czasopiśmie CD-Action, jednak dzisiejszy numer jest wyjątkowy. I wcale nie chodzi o masę prezentów i covery na DVD, tylko o mega-recenzję najnowszego dodatku do World of Warcraft – Cataclysm. Rzadko przecież zdarza się, żeby redaktorzy CDA pisali tak duuużo o grze MMORPG.O tym, że tekst jest wyjątkowy – nie muszę chyba wspominać. Przecież o ...

Wyświetl pełny artykuł