Celestial Destroyer - "GhostTrail"

Witam, może mi ktoś wyjaśnić jak wykonać quest na Ghost Trail. Gdzie co i jak. Na tą chwilę mam aktywny quest Become Demon i tam mam szukać jakiegoś Mr. Ghost. Może ktoś pomóc!!!

Ale jazda ! :D OBAMA jest wszędzie na tym forum zadałeś to pytanie też (http://not4u.scorpimen.eu/forum/index.php/topic,97.0.html)

ja niestety Ci nie pomogę :P

Po prostu musisz włączyć SZWĘDZACZA i szukać

Niestety nie ma kordynatów - wiec trudniej wydumać o co biega

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.jpg

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.th.jpg

Już wszystko wiem, temat do zamknięcia

Nie mogę pojąć takich ludzi jak mają problem to skaczą po forach i zakładają tematy z prośbą o pomoc a jak już wiedzą to piszą "Już wszystko wiem, temat do zamknięcia" zamiast napisać co trzeba w danej sprawie zrobić dla innych którym by się to przydało ktoś być może nie zakładał takiego tematu gdyż już jest ale czekał że ktoś odpowie.Mnie akurat temat tego questa nie interesuje ale miałem kiedyś z czymś problem szukałem odpowiedzi i doszukałem się właśnie takich postów skoro gość ma czs napisać że już wie co by go zbawiło napisać odpowiedz ?

Noobstwo szerzy się z prędkością światła !!!

Pozdrowienia dla gmf

Witam, może mi ktoś wyjaśnić jak wykonać quest na Ghost Trail. Gdzie co i jak. Na tą chwilę mam aktywny quest Become Demon i tam mam szukać jakiegoś Mr. Ghost. Może ktoś pomóc!!!