Celestial Destroyer-Opis klas

Postaram się w tym temacie opisać klasy w grze Celestial Destroyer

Novice-Jest to klasa początkowa,w sumie jest po to żeby zapoznać się z interfacem gry(podobny do Perfect Worlda).Gramy Novicem do 15 lvla,mamy 4 skille a pierwszy z nich używamy już po 2 lvlu

GhostLord-Typowy warrior tyle że ta klasa walczy mieczem z dwoma ostrzami(coś jak w Dekan w Rohanie)

Joyous-Moja ulubiona czyli asssassin,walczy shurikenem z bliskiej odległości,ma potężne obrażenia i szybko atakuję,niestety mało defa

GreenClous-Pół mag pół warrior czyli klasa w miare zbalansowana,biję mieczem a skille używa z daleka,ma najwięcej i najsilniejsze ataki obszarowe(AoE-Area of Effect)

SkyTone-Priest,leczy,buffuje,wskrzesza,walczy laską,czyli po prostu buffer.

Ghost Trail-Duch,nie wiem o Niej za dużo bo jest to bardzo tajemnicza postać.

Przy tworzeniu opisu kierowałem się filmikami z Youtube i Swoim doświadczeniem.

Miłego czytania

Może później dodam skille,albo tabelkę ze skillami.

Totalnie nie widziałem gdzie miałem założyć ten temat więc jeżeli to liczy się jako Recenzja proszę o przeniesienie.

Kuboszek mógłbyś coś więcej o tej grze napisać, bo nigdy o niej nie słyszałem.

Gra została wydana przez firmę Cubizone,ma niesamowite skille jeżeli chodzi o wygląd obszar i w ogóle,grafika jest chyba troszkę lepsza od Perfect Worlda,miły grind,dużo klas jak widać,instalka około 1,20-1,60 GB,po prostu grać.Jak wbije jakiś porządny lvl to mogę napisać recenzję.

GZ 500 postów :P

Kuboszek daj strone do tej gry

http://zx.cubizone.com/eng/

A Tutaj się rejestrujesz http://www.cubizone.com/global/register2_p0.asp?lang=eng

A tak w ogóle to proszę admina o przesunięcie do poradników, bo to nie ten dział ;)

Tak myślałem,ale po zobaczeniu posta Chmarusa wolałem nie ryzykować :D

Post Chmarusa :Wszelkie tematy nie będące poradnikami, które zostaną zamieszczone w tym dziale będą usuwane a winowajcy będą "nagradzani" punktami karnymi!

To dlatego,a w dziale artykuły jest napisane Przemyślenia, rozważania i inne teksty

Celestial Destroyer bardzo dobra jednak przestałem grać bo firma Perfect World wypuszcza 26 maja CB gry Jade Dynasty która jak widzę jest niczym innym jak właśnie Celestial Destroyer w dziale gry 3D jest temat Jade Dynasty gdzie jest adres strony do gry i do CB key.W sumie gra ma już trzy tytuły ZhuXian,Celestial Destroyer no i teraz Jade Dynasty

Celestial Destroyer bardzo dobra jednak przestałem grać bo firma Perfect World wypuszcza 26 maja CB gry Jade Dynasty która jak widzę jest niczym innym jak właśnie Celestial Destroyer w dziale gry 3D jest temat Jade Dynasty gdzie jest adres strony do gry i do CB key.W sumie gra ma już trzy tytuły ZhuXian,Celestial Destroyer no i teraz Jade Dynasty

NIE ROZUMIEM.. Zhu Xian - Wersja filipinska? Celestial Destroyer - Malezyjska Jade Dynasty - Europejska??

Z tego co wyczytałem baza danych z CB w Jade Dynasty będzie wykasowana i na OB wszyscy zaczną od zera :D Wiec nie ma się co tak do tej gry rozpędzać :/

Postaram się w tym temacie opisać klasy w grze Celestial Destroyer

Novice-Jest to klasa początkowa,w sumie jest po to żeby zapoznać się z interfacem gry(podobny do Perfect Worlda).Gramy Novicem do 15 lvla,mamy 4 skille a pierwszy z nich używamy już po 2 lvlu

GhostLord-Typowy warrior tyle że ta klasa walczy mieczem z dwoma ostrzami(coś jak w Dekan w Rohanie)

Joyous-Moja ulubiona czyli asssassin,walczy shurikenem z bliskiej odległości,ma potężne obrażenia i szybko atakuję,niestety mało defa

GreenClous-Pół mag pół warrior czyli klasa w miare zbalansowana,biję mieczem a skille używa z daleka,ma najwięcej i najsilniejsze ataki obszarowe(AoE-Area of Effect)

SkyTone-Priest,leczy,buffuje,wskrzesza,walczy laską,czyli po prostu buffer.

Ghost Trail-Duch,nie wiem o Niej za dużo bo jest to bardzo tajemnicza postać.

Przy tworzeniu opisu kierowałem się filmikami z Youtube i Swoim doświadczeniem.

Miłego czytania

Może później dodam skille,albo tabelkę ze skillami.

Totalnie nie widziałem gdzie miałem założyć ten temat więc jeżeli to liczy się jako Recenzja proszę o przeniesienie.