Witam,chciałbym tutaj napisać reckę o dość mało popularnej grze,jak sama nazwa wskazuję będzie to recenzja o grze pod tytułem "Celestial Destroyer".
GAMEPLAY
To jest coś w stylu Runes of Magic,bez robienia questów prawie nie ma o czym mówić o szybkim i wygodnym expie.
Gra od początku do końca to jedynie questy...A przy 25 lvlu już Ich brakuję,więc doszedłem tylko do 40 poziomu w grze.Expienie jest miłe i przyjemne,ale cóż z tego jeżeli się nie opłaca??No właśnie,jedyne zabijanie mobów jest w trakcie questów.Gra nudzi się po tygodniu zarzynania questów.
Serwery
I Tutaj jest totalne DNO,Dlaczego??
Ponieważ jest jeden serwer i na jednym serwerze jest około 25 Channelów,co z tym idzie??Boty mają swobodę ponieważ jest bardzo mało graczy,jeżeli się spotka 6 w jednym miejscu to jest niewyobrażalne szczęście,a więc,boty,boty,mało graczy i z tym idzie trudniejszy start,bo nie ma na początku nikogo o jakąś rzecz spytać.
Craft i itemy
Kolejna totalnie zwalona sprawa.Ponieważ z potworów prawie wcale nie lecą itemy,tylko same quest itemy i craft itemy.A jeżeli chodzi o craft,bardzo dobry,tyle że bardziej się opłaca kupować itemki w sklepie,bo craft ogranicza się tylko do samych itemków.Itemki,tutaj to DNO ponieważ na Clan przypada około 6 setów,co odrzuca grę prawie na samym starcie,do tego itemki mają bardzo słaby defense,jedyny klan jaki sobie porządnie radzi to Sky(S)Tone.
Grafika
Chyba jedyna rzecz która się w tej grze udała,3D,piękne animacje skilli,w ogóle wszystko piękne,ale co z tego??Jeżeli jest tak dużo niedociągnięć wobec skilli,troszkę się spóźniają.Wszystko pięknie ładnie,no i co?To nie rekompensuję tego że same questy i mało graczy...
Muzyka
Kolejny minus...od muzyki w tle normalnie łeb pęka,musiałem wyłączyć ta muzykę i puścić swój podkład muzyczny.Dźwięki przy ataku i skilli ujdą,ale nie wytrzymałem...
Koniec,czyli słowa końcowe
Jak widać przyznałem tylko jeden plus dla tej gry...Gra jest denna,chińskiego klimatu którego nienawidzę,ogólnie myślałem że polubię,ale niestety...Możecie się dziwić że kiedyś tak chwaliłem tą grę,ale widocznie patrzyłem na Nią ze złej perspektywy.
Ocena
Ogólnie oceniam ja na 2/10 bo grafika robi swoje.
Prośby
Proszę o niezbyt wielką krytykę,ponieważ jest to moja pierwsza recenzja i mam nadzieję że nie ostatnia.