Celestial Destroyer-Rozmowa ogólna

właśnie to ściągam i mam pytanie czy jest to podobne coś do Silkroad Online?

Ściągniesz to się przekonasz ,a rejestracja jest dziecinie prosta.

okazało się że konto mam już od kilku dni :)

:) :) :) Wspaniale, wszyscy się cieszymy, ale skończ spamować! - Kubox66

Ja sobie niby konto zrobilem ale jak chce sie zalogowac to pisze ze zle haslo albo te user Name. co wogole tam wpisac??

Edit

Ok juz nie wazne poprostu nie aktywowalem tam gdzie trzeba.

Na jakich chanelach gracie?

Ja sobie niby konto zrobilem ale jak chce sie zalogowac to pisze ze zle haslo albo te user Name. co wogole tam wpisac??EditOk juz nie wazne poprostu nie aktywowalem tam gdzie trzeba.Na jakich chanelach gracie?

Ja gram na channelu 15.

Ghost Trial - Jest naprawdę spoko :P

A kto jeszcze gra tak w ogóle?

ja mam nick AliGipl jak cos

jest forum polskie ?

Według mnie ta gra jest kiepska , miałem 36 lvl GhostTrailem i gdzieś od 15 lvl grałem tylko po to żeby ją przetestować.

Jest kilka ciekawych rozwiązań ale to za mało żeby przykuć na dłuższy czas . Nie rozumiem gości od Perfect Worlda on był dobry , ale po co robić kopie skoro mogliby zrobić coś nowego . Jak dla mnie słabe i nic mnie nie przekona żeby do tej gry wrócić B)

Witam, gram w tą grę mam 11lvl. Mój nick to XelisT. Mam problem a mianowicie: na początku wszystko ok Expo razy ileśtam przez 2h. 2 rzeczy wzmacniające mnie tez na 2h. Gdy straciłem już te rzeczy i expo to tak ciężko cię bije lvl że szkoda gadać. Czy da się brać te rzeczy i expo od nowa ?

//Edit: PONAWIAM PYTANIE.

Witam, gram w tą grę mam 11lvl. Mój nick to XelisT. Mam problem a mianowicie: na początku wszystko ok Expo razy ileśtam przez 2h. 2 rzeczy wzmacniające mnie tez na 2h. Gdy straciłem już te rzeczy i expo to tak ciężko cię bije lvl że szkoda gadać. Czy da się brać te rzeczy i expo od nowa ?//Edit: PONAWIAM PYTANIE.

Da się brać expa na 2h od nowa raz dziennie.. ale najlepiej rób questy.. 30 lvl na questach wbijesz baardzo szybko!..

jak by co gg. 2909141 wytłumacze co i jak ;P Aktualnie 32 Ghost Trail :>

Siema,tutaj możecie pisać Swoje wzloty i upadki w grze Celestial Destroyer.

Piszcie tutaj sugestie,problemy,co gdzie kupić,gdzie expić i inne rzeczy związane z tą grą.

Gra jest aktualnie w fazie OB.

Teraz mam lvl 23 i gram GhostTrailem,nie mogę się doczekać jak na 25 lvlu będę miał skilla który transformuję w ducha.

Jeżeli zaczynacie to na serwerze Eternal i channel 10.

Możemy wszyscy stworzyć ogromne party!

@down

System Kozo,czyli coś wstylu peta który ma swoje skille i działa na zasadzie bota,sam atakuje osoby w pobliżu,sam leczy i sam używa skilli.