Celestial Destroyer-Rozmowa ogólna

Siema,tutaj możecie pisać Swoje wzloty i upadki w grze Celestial Destroyer.

Piszcie tutaj sugestie,problemy,co gdzie kupić,gdzie expić i inne rzeczy związane z tą grą.

Gra jest aktualnie w fazie OB.

Teraz mam lvl 23 i gram GhostTrailem,nie mogę się doczekać jak na 25 lvlu będę miał skilla który transformuję w ducha.

Jeżeli zaczynacie to na serwerze Eternal i channel 10.

Możemy wszyscy stworzyć ogromne party!

@down

System Kozo,czyli coś wstylu peta który ma swoje skille i działa na zasadzie bota,sam atakuje osoby w pobliżu,sam leczy i sam używa skilli.

Co w tej grze jest takiego fajnego? Zastosowano jakiś innowacyjny system, czy po prostu przyciąga sama w sobie?

Bo ostatnio tylko o niej słyszę^^

Kuboszek chyba mnie napaliłeś mnie na tą grę. Tak ją wychwalasz ,że grzech w nią nie zagrać. Jak będę miał czas to pobiorę. Fajnie by było gdybyśmy tak wszyscy razem się zebrali i mieli okazję razem pograć.

Kuboszek chyba mnie napaliłeś mnie na tą grę. Tak ją wychwalasz ,że grzech w nią nie zagrać. Jak będę miał czas to pobiorę. Fajnie by było gdybyśmy tak wszyscy razem się zebrali i mieli okazję razem pograć.

JESTEM ZA Właśnie ściągam tą gierkę mam zamiar być Ghost Trailem (czy jakoś tak sorry xD)

Podobno cięzki quest ale liczę że mi się uda.. Tak w ogóle siema ziomki to mój pierwszy post ! :P

a więc gra może okazać się ponad przeciętna :blink: :blink: :blink:

Ja zagrałem i mnie nie zachwyciła, ale nie twierdzę, że jest kiepska.

Jednak, zdecydowanie nie moje klimaty, więc to powód dla którego dalej nie gram.

Dla fanów klimatów japońskich, jak najbardziej, dla mnie gdzie tylko fantasy ( WoW, RO, Req, itp ) Niet.

Dobre bo tanie , zwykły pw 2.0

a teraz mnie zabijcie:P

Ja tak samo jak Kebra, nie ten klimat. Screen shoty to nie to samo co bycie w grze :)

a teraz mnie zabijcie:P

Z wielką chęcią :)

Z wielką chęcią

off: ah to za to dostal perma :X ?

No dobra,ale bez offtopa nie??

To jak??Ile osób już będzie grać(gra)??

Jakieś problemy??Pytania?

//napisalem ze off, wiec nie musisz dodawac swojego komentarza typu 'bez offa PlIiIiISsSsSsxXxX!@!@!@@!@!@!@@!@!@.

Sal

No ja właśnie zassysam :)

A mi się przestało ściągać w 97% i co mam zrobić? sciagac od nowa przez 15 godzin z moim netem?? NIEŹLE

Jeżeli ściągasz przez mozille to obok ściągania są dwie opcje"zatrzymaj"i zamknij" tyle że są one w ikonkach więc klikasz na zatrzymaj,takie dwa paski,coś w stylu "II" a następnie klikasz drugi raz na to samo,ściąganie jest rozpoczęte od tego samego momentu.

@down

Zbroje wyglądają wyśmienicie,a grafika...Ambrozja :D

Siemka mam pytanie w CD są dobrze wyglądające zbroje i ładna grafa ??

Jeżeli ściągasz przez mozille to obok ściągania są dwie opcje"zatrzymaj"i zamknij" tyle że są one w ikonkach więc klikasz na zatrzymaj,takie dwa paski,coś w stylu "II" a następnie klikasz drugi raz na to samo,ściąganie jest rozpoczęte od tego samego momentu.Wiem.. Ściągałem przez aresa (sieć torrent) i przestało ściągać tera zaczne sciagac przez mozille ... bez żadnych programów..

Ktoś tu kłamał :) Dalej niektórzy npc-e to npc-e widma co niepozwala dokończyć questów( niektórych wręcz wziąść) , do tego skille mają opóźnienie mniejsze niż kiedyś ale jednak ciągle za duże . LIpa

Gra bardzo dobra grafika , świat jedna z lepszych w które grałem zajmuje jak na razie 4 miejsce w moim rankingu tuż za Wowem

ściągnąłem..

spatchowalem..

włączyłem..

zabiłem mooba..

i powiedziałem "yEa!" :F Dobrze się zapowiada ..KTO SIĘ PRZYŁĄCZY DO GRANIA?

ps. Kuboszek - Spoko awatar :P

Nie wiem co takiego dobrego w tej grze. Jak dla mnie kolejna nieudana produkcja Perfect World'u. To ostatnia gra tej firmy, w którą zagrałem :P

Nie wiem co takiego dobrego w tej grze. Jak dla mnie kolejna nieudana produkcja Perfect World'u. To ostatnia gra tej firmy, w którą zagrałem

Również się zgadzam, ta gra to mało powiedziane, że jest kiepska, to chłam jakich mało, sorry, ale mamy rok 2009, a grafa na rok 2002-2003.

Również się zgadzam, ta gra to mało powiedziane, że jest kiepska, to chłam jakich mało, sorry, ale mamy rok 2009, a grafa na rok 2002-2003.

Lol.. W grze nie liczy się grafika a grywalność..

A grafika w niej jest dobra.. więc nawet przeczepiasz się do sam nie wiem czego. Phi.

Uważaj kolego bo obama się zrobi czerwony